Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makkarakeitto

25 min
17.10.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
perunaa
200 g
porkkanaa
200 g
lanttua
150 g
juuriselleriä
1 kpl
purjoa
10 dl
lihalientä
2 kpl
laakerinlehteä
1 tl
maustepippuria (kokonaisia)
1/2 tl
mustapippuria (kokonaisia)
500 g
lenkkimakkaraa
4 rkl
persiljaa
1/2 tl
suolaa

Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa porkkanat, lanttu ja selleri tasakokoisiksi kuutioiksi. Paloittele perunat hieman isommiksi paloiksi. (Voit tarvittaessa upottaa perunapalat kylmään veteen tummumisen estämiseksi.) Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.

Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi. Lisää mausteet ja juurekset. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää perunat ja jatka keittämistä 10 minuuttia.

Kuori ja kuutioi makkara. Paahda makkarat pannulla ilman rasvaa.

Kumoa makkarat keittoon ja kiehauta. Mausta makkarakeitto lopuksi persiljalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makkarakeittoon suolaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt