Makean tulinen ruusukaali-gnocchipannu saa makunsa chorizosta

35 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Salvia antaa ruusukaali-gnocchipannulle maanläheisen vivahteen ja makea punaviinietikkakastike herättää maut eloon. Nauti pehmeän ja hennon mausteisen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviinin kera.
0
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Les Dauphins
Julkaistu: 28.8.2020

Ainekset (4 annosta)

Ruusukaali-gnocchipannu

  • 400 g ruusukaaleja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1chili
  • 200 gchorizoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g gnoccheja
  • 10lehteä salviaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
Tulosta
  • Pese ruusukaalit ja halkaise ne kahtia. Kuori sipuli ja leikkaa isohkoiksi lohkoiksi. Viipaloi valkosipulit ja hienonna chili. Kuori ja leikkaa chorizo noin 1/2 cm:n viipaleiksi.
  • Lisää paistinpannulle öljy. Nosta chorizo, sipulit ja chili paistinpannulle. Kuullota niitä hetki. Lisää ruusukaalit ja paista noin 10 minuuttia keskilämmöllä.
  • Lisää pannulle gnocchit ja salvian lehdet. Jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Nosta pannu pois levyltä, ja mausta punaviinietikalla, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja nosta tarjolle.

Viinisuositus

Ruusukaali-gnocchipannun kanssa sopii pehmeä ja hennon mausteinen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviini.

Kommentoi »