Makean tulinen ruusukaali-gnocchipannu saa makunsa chorizosta
35 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
25 minSalvia antaa ruusukaali-gnocchipannulle maanläheisen vivahteen ja makea punaviinietikkakastike herättää maut eloon. Nauti pehmeän ja hennon mausteisen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviinin kera.
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Les Dauphins
Julkaistu 28.8.2020

Makean tulinen ruusukaali-gnocchipannu saa makunsa chorizosta
Reseptin ainekset (4 annosta)
Ruusukaali-gnocchipannu
- 400 g ruusukaaleja
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1chili
- 200 gchorizoa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 250 g gnoccheja
- 10lehteä salviaa
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- Pese ruusukaalit ja halkaise ne kahtia. Kuori sipuli ja leikkaa isohkoiksi lohkoiksi. Viipaloi valkosipulit ja hienonna chili. Kuori ja leikkaa chorizo noin 1/2 cm:n viipaleiksi.
- Lisää paistinpannulle öljy. Nosta chorizo, sipulit ja chili paistinpannulle. Kuullota niitä hetki. Lisää ruusukaalit ja paista noin 10 minuuttia keskilämmöllä.
- Lisää pannulle gnocchit ja salvian lehdet. Jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Nosta pannu pois levyltä, ja mausta punaviinietikalla, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja nosta tarjolle.
Viinisuositus
Ruusukaali-gnocchipannun kanssa sopii pehmeä ja hennon mausteinen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviini.