


Mainos: Les Dauphins
Makean tulinen ruusukaali-gnocchipannu saa makunsa chorizosta
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Salvia antaa ruusukaali-gnocchipannulle maanläheisen vivahteen ja makea punaviinietikkakastike herättää maut eloon. Nauti pehmeän ja hennon mausteisen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviinin kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Ruusukaali-gnocchipannu
400 g
ruusukaaleja
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
chili
200 g
chorizoa
1 rkl
oliiviöljyä
250 g
gnoccheja
10
lehteä salviaa
2 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
- Pese ruusukaalit ja halkaise ne kahtia. Kuori sipuli ja leikkaa isohkoiksi lohkoiksi. Viipaloi valkosipulit ja hienonna chili. Kuori ja leikkaa chorizo noin 1/2 cm:n viipaleiksi.
- Lisää paistinpannulle öljy. Nosta chorizo, sipulit ja chili paistinpannulle. Kuullota niitä hetki. Lisää ruusukaalit ja paista noin 10 minuuttia keskilämmöllä.
- Lisää pannulle gnocchit ja salvian lehdet. Jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Nosta pannu pois levyltä, ja mausta punaviinietikalla, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja nosta tarjolle.
Viinisuositus
Ruusukaali-gnocchipannun kanssa sopii pehmeä ja hennon mausteinen Les Dauphins Côtes du Rhône -luomupunaviini.
Katso myös nämä
Uusimmat