Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maapähkinäkana – lempeän tulinen kanapata lennähtää suoraan lempiruokien sarjaan

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Maapähkinäkana valmistuu näppärästi yhdessä padassa ja hautuu esivalmistelujen jälkeen herkulliseksi kuin itsestään. Loppusilauksen tämä suloinen lohturuoka saa suolapähkinöistä ja tuoreesta korianterista.

3.2.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Maapähkinäkana
4
broilerinfileetä
1 (500 g)
bataatti
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
inkivääriä raastettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
jeeraa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
chilihiutaleita
1 dl
tomaattipyreetä
1 dl
maapähkinävoita (makeuttamatonta)
5 dl
vettä
3 rkl
kanafondia
Lisäksi
1 dl
suolapähkinöitä
½ rku
korianteria

Maapähkinäkana valmistetaan näin:

  1. Leikkaa broilerinfileet 3–4 osaan. Kuori ja leikkaa bataatti parin sentin kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri.
  2. Kuumenna öljy padassa ja ruskista broileripalat molemmilta puolilta. Kuullota padassa myös bataatit ja sipulit.
  3. Lisää pataan inkivääri, kuivamausteet, tomaattipyree ja maapähkinävoi sekä vesi ja fondi.
  4. Hauduta pataa kannen alla 20 minuuttia. Viimeistele pata rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt