Kotivinkki

Maalaisperunat

5
0

Maalaisperunat

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4isohkoa perunaa
  • nippukevätsipuleita
  • ½ dlöljyä
  • sormisuolaa
  • rosmariinia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Pese perunat huolellisesti ja viipaloi ne veneiksi.

2. Leikkaa kevätsipuleista pois vihreät varret. Asettele perunaveneet ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille.

3. Pirskottele kasvisten päälle öljyä. Ripottele päälle sormisuolaa ja rosmariinia.

4. Kypsennä kasviksia 225- asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
 

Vinkki!

Rosmariini antaa perunoille ihanan aromin. Voit myös kokeilla maustaa perunat yrttisekoituksella.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä