Kotivinkki

Maalaisperunat

{
Aktiivinen
Passiivinen
4.7
0
Julkaistu: 11.11.2010


Reseptin ainekset

  • 4isohkoa perunaa
  • nippukevätsipuleita
  • ½ dlöljyä
  • sormisuolaa
  • rosmariinia
Tulosta

1. Pese perunat huolellisesti ja viipaloi ne veneiksi.

2. Leikkaa kevätsipuleista pois vihreät varret. Asettele perunaveneet ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille.

3. Pirskottele kasvisten päälle öljyä. Ripottele päälle sormisuolaa ja rosmariinia.

4. Kypsennä kasviksia 225- asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.  

Rosmariini antaa perunoille ihanan aromin. Voit myös kokeilla maustaa perunat yrttisekoituksella.

Kommentoi »