Maku

Lohitartar

30 min
3
0

Lohitartar

GL
LA
MA
MU
0
3
Teksti Anu Pentik
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 800 glohifileetä
  • 1/2 rklvuorisuolaa
  • 1/2 rklmustapippuria

Mausteöljy

  • 2 dlauringonkukkaöljyä
  • 1 kplkokonaista valkosipulia
  • 20 gtuoretta inkivääriä
  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1 dlruohosipulia
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Poista kalasta mahdollinen rasva. Leikkaa kala 3×3 mm kokoisiksi kuutioiksi ja pyöritä kalan joukkoon myllystä pippuria ja suolaa.

•Mausteöljy säilyy jääkaapissa noin pari viikkoa. Voit tarjota sitä perunoiden, pastan ja tuoreen leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä