


Mausteinen lohitartar
30 min
Reseptin ainekset
8 annosta
800 g
lohifileetä
1/2 rkl
vuorisuolaa
1/2 rkl
mustapippuria
Mausteöljy
2 dl
auringonkukkaöljyä
1 kpl
kokonaista valkosipulia
20 g
tuoretta inkivääriä
1 dl
tuoretta korianteria
1 dl
ruohosipulia
1/4 tl
valkopippuria
1/2 tl
suolaa
Poista kalasta mahdollinen rasva. Leikkaa kala 3 × 3 mm kokoisiksi kuutioiksi ja pyöritä kalan joukkoon myllystä pippuria ja suolaa.
Vinkki!
Mausteöljy säilyy jääkaapissa noin pari viikkoa. Voit tarjota sitä perunoiden, pastan ja tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat