


Ihana yhdistelmä
Lohiceviche-pasta – raikasta limeä, tulista chiliä ja pehmeää avokadoa yhdistävä lohipasta on varma hitti!
20 min
Kirpeän ja tulisen täydellisesti yhdistävä lohiceviche-kastike valmistuu sillä aikaa, kun pasta kiehuu. Kippaa kuuma pasta cevicheen, niin se lämmittää pieneksi pilkotun lohen juuri sopivasti.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kirjolohifileetä
¾ tl
suolaa
1
punainen chili
½
pieni punasipuli
1
valkosipulinkynsi
1
pieni avokado
2
limetin mehu
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
pastan keitinvettä
2 tl
sokeria
1
ruukku korianteria
250 g
pastaa
100 g
pinaattia
1 dl
raastettua parmesaania
Lohiceviche-pasta – ohje:
- Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Poista kirjolohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot, leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita tarjoilukulhossa lohikuutiot ja suola.
- Huuhtele chili, halkaise ja poista siemenet ja kanta, hienonna. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise avokado, poista kivi, leikkaa hedelmäliha kuoressa viipaleiksi ja kaapaise kulhoon lohen joukkoon.
- Purista päälle limeteistä mehut. Lisää chilit, puna- ja valkosipulit, oliiviöljy, tilkka pastan keitinvettä ja sokeri. Hienonna joukkoon korianteri. Maista cevicheä ja lisää tarvittaessa suolaa, sokeria tai limetin mehua.
- Valuta pasta lävikössä, ja sekoita lohicevichen ja pinaatin kanssa. Raasta päälle parmesaania.
Vinkki!
Tähteeksi jääneen cevichepastan voi pakata seuraavan päivän lounaaksi – pasta maistuu ihanalta myös kylmänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat