Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohiceviche – limen raikastama kalaherkku valmistuu helposti myös kotikeittiössä

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Lohicevichen juuret löytyvät Etelä-Amerikasta. Limen mehulla kypsytetyt lohipalat saavat tässä reseptissä seurakseen sinapinsiemeniä, ruohosipulia ja retiisiä. Tarjoa lohiceviche suomalaisittain näkkärin kera tai perinteiseen tyyliin nachojen kanssa.

6.8.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Lohiceviche
500 g
lohifileetä (nahatonta ja ruodotonta)
1½ tl
hienoa merisuolaa
1½ dl
limen mehua (4–5 limeä)
5
retiisiä
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
1 tl
sinapinsiemeniä
⅓ tl
sokeria
⅓ tl
mustapippuria
Lisäksi
ohutta näkkileipää

Lohiceviche – ohje:

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja mausta suolalla.
  2. Purista limeistä mehu. Kaada mehu kalapalojen päälle ja nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  3. Viipaloi retiisit ja hienonna ruohosipuli. Murskaa sinapinsiemeniä hiukan.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa vielä puoli tuntia.
  5. Tarjoa lohiceviche näkkileivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt