Litistetyt perunat – tähteestä herkuksi!
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Jäikö pottuja tähteeksi? Uunissa paahdetut, litistetyt perunat maistuvat ihanilta kirsikkatomaattien, mozzarellan ja yrttien kera.
4.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 30.6.2017

Litistetyt perunat – tähteestä herkuksi!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 12pientä keitettyä perunaa
Mausteeksi
- 2 rkloliiviöljyä
- 1 tlkuivattua timjamia
- ½ tlmustapippuria
- ½ tlsuolaa
- 1 dlparmesaania raastettuna
Lisäksi
- 250 gkirsikkatomaatteja
- 1 pktmozzarellapalloja (125 g)
- tuoreyrttejä (esim. basilikaa tai timjamia)
1. Nosta perunat leivinpaperille uunipellille. Liiskaa perunat kevyesti haarukalla.
2. Lisää perunoiden päälle öljy, timjami, mustapippuri, suola ja parmesaani.
3. Paahda perunoita 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat rapeita.
4. Lisää perunoiden sekaan huuhdeltuja ja halkaistuja kirsikkatomaatteja, mozzarellajuustoa ja tuoreyrttejä.
5. Tarjoa litistetyt perunat heti salaatin ja hyvän leivän kera.