Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämpimät mozzarella-bruschetat

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Klassisesta bruschetasta saa ruokaisamman version paahtamalla leivän uunissa mozzarellan kera. Lämpimät mozzarella-bruschetat ovat uskomattoman herkullinen alkupala!

5.8.2016
Reseptin ainekset
8 kpl
250 g
kirsikkatomaatteja
1/4 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulin kynttä
kourallinen tuoretta basilikaaa
1 rkl
oliiviöljyä (+ vähän voiteluun)
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
Lisäksi
ciabattaa
250 g
mozzarellaa

Valmista ensin tomaattiseos.

Leikkaa kirsikkatomatit neljään osaan. Silppua sipuli ja valkosipuli pieneksi, sekoita tomaattien joukkoon ja varo murskaamasta tomaatteja.

Lisää lopuksi joukkoon silputtu basilika, oliiviöljy, mustapippuri ja suola.

Anna seoksen levätä jääkaapissa n. 30 minuuttia.

Lämmitä uuni 200 asteeseen, voitele uunivuoan pohja oliiviöljyllä.

Leikkaa leivästä 6-8 viipaletta, aseta jokaisen viipaleen päällä mozzarellasiivuja.

Paahda leipiä uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.

Viimeistele leivät tomaattiseoksella. Tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt