4,3(36)
Lämpimät mozzarella-bruschetat
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Klassisesta bruschetasta saa ruokaisamman version paahtamalla leivän uunissa mozzarellan kera. Lämpimät mozzarella-bruschetat ovat uskomattoman herkullinen alkupala!
5.8.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 kpl
250 gkirsikkatomaatteja
1/4 kplsipulia
1 kplvalkosipulin kynttä
kourallinen tuoretta basilikaaa
1 rkloliiviöljyä (+ vähän voiteluun)
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa
Lisäksi
ciabattaa
250 gmozzarellaa

Valmista ensin tomaattiseos.

Leikkaa kirsikkatomatit neljään osaan. Silppua sipuli ja valkosipuli pieneksi, sekoita tomaattien joukkoon ja varo murskaamasta tomaatteja.

Lisää lopuksi joukkoon silputtu basilika, oliiviöljy, mustapippuri ja suola.

Anna seoksen levätä jääkaapissa n. 30 minuuttia.

Lämmitä uuni 200 asteeseen, voitele uunivuoan pohja oliiviöljyllä.

Leikkaa leivästä 6-8 viipaletta, aseta jokaisen viipaleen päällä mozzarellasiivuja.

Paahda leipiä uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.

Viimeistele leivät tomaattiseoksella. Tarjoile heti.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo