Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lampaankääpäpihvit

40 min

Lampaankääpä muuttuu kypsyessään kauniin keltaiseksi ja rakenteeltaan lihaan tai kalaan verrattavaksi. Sienipihvien maun salaisuus on kuorrutus, jossa maistuu parmesaanijuusto. Nuorista ja siisteistä, litteänmuotoisista lampaankäävistä valmistuvat maukkaat pihvit.

10.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4–8
lampaankääpää
2
munaa
2 dl
korppujauhoja
2 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
2 rkl
tuoretta persiljaa (hienonnettuna)
1/2 tl
mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl
voita

Puhdista lampaankäävät ja poista mahdolliset jalat, mutta jätä sienet muuten kokonaisiksi.

Riko munat kulhoon.

Sekoita toisessa kulhossa korppujauhot, parmesaaniraaste, persiljasilppu ja mustapippuri.

Kasta sienet ensin kananmunassa ja kierittele sen jälkeen korppujauho-parmesaaniseoksessa.

Kuumenna voita pannulla ja paista sienipihvit molemmin puolin kullanruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli.

Tarjoa lampaankääpäpihvien kanssa tomaattisalsaa ja hunajajuureksia.

Lampaankääpä muuttuu kuumennettaessa kullankeltaiseksi tai vihertäväksi. Jos näin ei käy, olet vahingossa kerännyt typäskääpää, jonka maku on karvaampi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt