


Lamminpään Lumous – muusikkolegenda Juice Leskisen herkku!
Legendaarisen Juice Leskisen kehittelemä possuruoka tuo mieleen intialaisen ruoan. Monen tarinan mukaan Juice käytti porsaan sisäfileetä, mutta tässä versiossa on käytetty rasvaisempaa, ylikypsää kylkeä.
Leikkaa liha valmiiksi annospaloiksi, n.100 gramman paloihin.
Paista lihoihin kuumalla pannulla väri pintaan öljyn kera.
Nosta lihat sivuun odottamaan. Lisää pannulle tilkka öljyä, curry, kanelitanko, kurkuma ja inkivääri.
Freesaa hetki mausteita ja lisää sitten pannulle kerma. Keitä kermaa kokoon miedolla lämmöllä.
Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sekaan murskatut ja pieneksi silputut valkosipulinkynnet sekä sinappi.
Kun kerma on paksuuntunut, lisää sekaan tomaattimurska, nosta lihat sekaan ja anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15–20 minuuttia.
Tarjoa liha esim.riisin ja vihersalaatin kera