Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lamminpään Lumous – muusikkolegenda Juice Leskisen herkku!

Legendaarisen Juice Leskisen kehittelemä possuruoka tuo mieleen intialaisen ruoan. Monen tarinan mukaan Juice käytti porsaan sisäfileetä, mutta tässä versiossa on käytetty rasvaisempaa, ylikypsää kylkeä.

7.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
HK rypsipossua (sisäfileetä, ulkofileetä tai kylkeä)
3 dl
kuohukermaa
2 rkl
dijonin maalaissinappia
1 kpl
kanelitanko
2 tl
raastettua inkivääriä
1 tl
curryjauhetta
1 tl
jauhettua kurkumaa
1 tl
mustapippuria myllystä
6 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 tl
suolaa
400 g
tomaattimurskaa (Mutti)

Leikkaa liha valmiiksi annospaloiksi, n.100 gramman paloihin.

Paista lihoihin kuumalla pannulla väri pintaan öljyn kera.

Nosta lihat sivuun odottamaan. Lisää pannulle tilkka öljyä, curry, kanelitanko, kurkuma ja inkivääri.

Freesaa hetki mausteita ja lisää sitten pannulle kerma. Keitä kermaa kokoon miedolla lämmöllä.

Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sekaan murskatut ja pieneksi silputut valkosipulinkynnet sekä sinappi.

Kun kerma on paksuuntunut, lisää sekaan tomaattimurska, nosta lihat sekaan ja anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15–20 minuuttia.

Tarjoa liha esim.riisin ja vihersalaatin kera

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt