Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lähi-idän kalapuikot – maukkaat herkkupalat maustetaan ras el hanoutilla ja appelsiinilla

45 min

Lähi-idän kalapuikot saavat makua ras el hanout -maustesekoituksesta ja appelsiinimehusta, joka takaa myös puikkojen täydellisen mehevän koostumuksen. Ohjeella syntyy 30 puikkoa, joten pienempää nälkää varten ohje kannattaa vaikkapa puolittaa.

27.1.2020
Reseptin ainekset
30 kpl
Lähi-idän kalapuikot
800 g
vaaleaa kalaa (esim. haukea)
400 g
lohta tai kirjolohta
1½ dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
suolaa
2 tl
juustokuminaa
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
ras el hanout -maustesekoitusta
2 tl
appelsiinin kuorta raastettuna
1 rkl
appelsiinimehua
1 dl
lehtipersiljaa (hienonnettuna)

Lähi-idän kalapuikot valmistetaan näin:

  1. Poista kaloista ruodot ja nahat. Nosta kaikki aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Soseuta tasaiseksi massaksi.
  2. Muotoile massasta ”nakkeja”. Kypsennä ne käännellen pannulla voissa. Tarkista ensimmäisen puikon kypsyys ja maku.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt