Maku

Maku pohjoisen metsistä! Potkaise päivä käyntiin kupillisella kuusenkerkkäcappuccinoa

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Kuusenkerkkäcappuccino on Pohjolan kotoisa vastine japanilaisesta matchajauheesta valmistetulle vihreälle juomalle. Vaahterasiirappi antaa täyteläiselle, kauramaitovaahtopilven peittämälle herkulle ripauksen makeutta.
VE
0
0
Julkaistu: 25.5.2020


Ainekset (2 annosta)

  • 5 dlkauramaitoa (esim. iKaffe)
  • 2 tlkuusenkerkkäjauhetta (esim. Arctic Warriors)
  • 1 rklvaahterasiirappia
Tulosta

Kuusenkerkkäcappuccino valmistetaan näin:

  1. Sekoita 1 rkl kauramaitoa kuusenkerkkäjauheen kanssa tahnaksi. Lisää sekaan siirappi.
  2. Lämmitä loppu kauramaito ja kaada puolet kuusenkerkkätahnan joukkoon. Jaa juoma kahteen lämmitettyyn kuppiin.
  3. Vaahdota loppu kauramaito maidonvaahdottimella tai vatkaimella ja lisää juomien päälle.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »