0(0)
Maku pohjoisen metsistä! Potkaise päivä käyntiin kupillisella kuusenkerkkäcappuccinoa
Vegaaninen
5 min
Kuusenkerkkäcappuccino on Pohjolan kotoisa vastine japanilaisesta matchajauheesta valmistetulle vihreälle juomalle. Vaahterasiirappi antaa täyteläiselle, kauramaitovaahtopilven peittämälle herkulle ripauksen makeutta.
Julkaistu 25.5.2020
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
5 dlkauramaitoa (esim. iKaffe)
2 tlkuusenkerkkäjauhetta (esim. Arctic Warriors)
1 rklvaahterasiirappia

Kuusenkerkkäcappuccino valmistetaan näin:

  1. Sekoita 1 rkl kauramaitoa kuusenkerkkäjauheen kanssa tahnaksi. Lisää sekaan siirappi.
  2. Lämmitä loppu kauramaito ja kaada puolet kuusenkerkkätahnan joukkoon. Jaa juoma kahteen lämmitettyyn kuppiin.
  3. Vaahdota loppu kauramaito maidonvaahdottimella tai vatkaimella ja lisää juomien päälle.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.