Maku pohjoisen metsistä! Potkaise päivä käyntiin kupillisella kuusenkerkkäcappuccinoa
5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
Kuusenkerkkäcappuccino on Pohjolan kotoisa vastine japanilaisesta matchajauheesta valmistetulle vihreälle juomalle. Vaahterasiirappi antaa täyteläiselle, kauramaitovaahtopilven peittämälle herkulle ripauksen makeutta.
VE
0
Kuvat
Julkaistu 25.5.2020

Maku pohjoisen metsistä! Potkaise päivä käyntiin kupillisella kuusenkerkkäcappuccinoa
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 5 dlkauramaitoa (esim. iKaffe)
- 2 tlkuusenkerkkäjauhetta (esim. Arctic Warriors)
- 1 rklvaahterasiirappia
Kuusenkerkkäcappuccino valmistetaan näin:
- Sekoita 1 rkl kauramaitoa kuusenkerkkäjauheen kanssa tahnaksi. Lisää sekaan siirappi.
- Lämmitä loppu kauramaito ja kaada puolet kuusenkerkkätahnan joukkoon. Jaa juoma kahteen lämmitettyyn kuppiin.
- Vaahdota loppu kauramaito maidonvaahdottimella tai vatkaimella ja lisää juomien päälle.

Kylmäuutettu kahvi – raikas juoma, joka tuo potkua päivään
Maku

Mantelilatte – ylellinen kahvijuoma saa ylleen vispipilven ja paahdettuja mantelilastuja
Kotivinkki

Caffe latte eli italialainen maitokahvi
Kotivinkki

Punajuurilatte on unelman pehmeä hittijuoma
Maku

Mausteinen kurkumalatte
Maku

Valkosuklaakahvi
Maku

Chai-kaakao – mausteinen juoma lämmittää kuin sisäinen villapaita
Maku

Chai latte – kardemummainen juoma lämmittää mieltä ja kehoa
Meillä kotona