


Maku pohjoisen metsistä! Potkaise päivä käyntiin kupillisella kuusenkerkkäcappuccinoa
5 min
Kuusenkerkkäcappuccino on Pohjolan kotoisa vastine japanilaisesta matchajauheesta valmistetulle vihreälle juomalle. Vaahterasiirappi antaa täyteläiselle, kauramaitovaahtopilven peittämälle herkulle ripauksen makeutta.
Reseptin ainekset
2 annosta
5 dl
kauramaitoa (esim. iKaffe)
2 tl
kuusenkerkkäjauhetta (esim. Arctic Warriors)
1 rkl
vaahterasiirappia
Kuusenkerkkäcappuccino – ohje:
- Sekoita 1 rkl kauramaitoa kuusenkerkkäjauheen kanssa tahnaksi. Lisää sekaan siirappi.
- Lämmitä loppu kauramaito ja kaada puolet kuusenkerkkätahnan joukkoon. Jaa juoma kahteen lämmitettyyn kuppiin.
- Vaahdota loppu kauramaito maidonvaahdottimella tai vatkaimella ja lisää juomien päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat