


Yhden pannun suvisapuska
Kukkakaalimuru-chorizopannu on nerokas suolaisen ja makean yhdistelmä
30 min
Suolaisen chorizon sekä makeiden nektariinien ja taatelien makuyhdistelmä tekee rouskuvasta kukkakaalipannusta koukuttavan hyvää.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (600 g)
kukkakaali
100 g
chorizoa
2
nektariinia
8
pehmeää, kuivattua taatelia
½ dl
saksanpähkinöitä
½ dl
hienonnettua lehtipersiljaa
½ dl
hienonnettua minttua
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
Harissakastike
1 dl
maustamatonta jogurttia
2 tl
harissa-maustetahnaa
1 rkl
sitruunanmehua
2 tl
hunajaa
½ tl
savupaprikajauhetta
ripaus
suolaa
Kukkakaalimuru-chorizopannu – ohje:
- Pese kukkakaali, halkaise ja poista kanta ja hienonna pieneksi muruksi. Viipaloi chorizo. Halkaise nektariinit, poista kivet ja leikkaa lohkoiksi. Viipaloi taatelit. Rouhi pähkinät. Hienonna yrtit.
- Sekoita harissakastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Mausta ripauksella suolaa.
- Paista chorizoviipaleita öljytilkassa paistinpannulla 1–2 minuuttia. Lisää kukkakaalimuru. Paista sekoitellen viitisen minuuttia. Mausta suolalla. Lisää nektariinilohkot, taatelit ja yrtit. Paista sekoitellen vielä 1–2 minuuttia. Tarjoa kukkakaalimurupannun kanssa harissakastiketta.
Vinkki!
Harissajogurtilla aateloitu kukkakaalipannu maistuu ihanalta myös jäähtyneenä salaatin tapaan nautittuna.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat