Maku

Kuhaa myllärin tapaan (Sandre meunière)

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
MU
4.8
2


Ainekset (6 annosta)

  • 800 gkuhaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlvalkopippuria
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 150 gvoita
  • 4 rklpersiljaa
  • 3/4 dlsitruunamehua
Tulosta

Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Kääntele vehnäjauhoissa.

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Anna valkoisen heran laskeutua pohjalle. Kaada varovasti kirkkaankeltainen osa toiseen astiaan.

Kuumenna kirkastettua voita paistinpannulla ja paista kalafileitä pari minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä kalat toiseen astiaan ja pidä lämpimänä esim. folion alla tai 100-asteisessa uunissa.

Pyyhkäise pannu puhtaaksi talouspaperilla. Lisää pannulle nokare voita, persiljasilppu ja sitruunamehu. Sekoittele ja anna voin kevyesti ruskistua. Kaada kuuma maustevoi kalafileiden päälle ja tarjoa heti.

Tarjoa myllärin tapaan valmistettua kuhaa lisänä duchesseperunoita ja paistettua pinaattia.

Kun rakennat ruoasta annokset, lämmitä lautasia uunissa etukäteen, niin ruoka on lämmintä myös tarjolle tuotaessa.
MITÄ PIDIT?
4.78
2 kommenttia