


Kuhaa Mannerheimin tapaan
25 min
Paistettu kuha Mannerheimin tapaan on maukas, mutta helppotekoinen kalaruoka. Paistettujen kuhafileiden päälle lisätään omatekoista piparjuurivoita.
Reseptin ainekset
8 annosta
1600 g
kuhaa
2 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
paprikajauhetta
2 dl
korppujauhoja
Piparjuurivoi
100 g
voita
5 tl
piparjuuritahnaa
Paistamiseen
4 rkl
voita
Kuhaa Mannerheimin tapaan – ohje:
- Tee ensin piparjuurivoi. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja piparjuuritahna keskenään.
- Lusikoi seos pursotinpussiin ja pursota pieniä ruusukkeita leivinpaperoidulle alustalle, esim. lautaselle. Nosta lautanen pakastimeen.
- Mausta kuhafileet suolalla, pippurilla ja paprikalla. Kääntele kuhafileet korppujauhoissa.
- Sulata voita pannulla. Paista kuhafileet erissä kauniin kullanruskeiksi, molemmin puolin.
- Siirrä kuhafileet lautasille ja nosta päälle nokareet piparjuurivoita.
- Tarjoa seurana sienikastiketta ja keitettyjä perunoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat