Reseptin ainekset
3 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 tl
hienoa merisuolaa
300 g
silakkafileitä
KASTIKE:
1
valkosipulinkynsi
kourallinen
hienonnettua tilliä
kourallinen
hienonnettua persiljaa
kourallinen
hienonnettua korianteria
1½ dl
majoneesia
1 tl
Dijon-sinappia
1 rkl
etikkaa
valkopippuria
1. Sekoita veteen etikka ja suola. Pane silakkafileet liemeen ja anna kypsyä 2–3 tuntia. Pidä fileet kylmässä ja sekoita niitä välillä.
2. Valuta ja kuivaa fileet.
3. Valmista kastike: Hienonna valkosipulinkynsi ja yrtit. Sekoita majoneesiin sinappi ja yrttiseos. Mausta kastike valkopippurilla. Kaada silakoiden päälle ja anna maustua yön yli viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat