Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-hernepyörykät

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kasvispyörykät maistuvat kivasti hieman makeille herneille. Koska hernerouheessa on paljon hyvälaatuista kasvisproteiinia, soveltuvat pyörykät hyvin sekä proteiinin että kuidun lähteeksi.

3.8.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
hernerouhetta
2 dl
kaurahiutaleita
6 dl
vettä
1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 kpl
punainen chili hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
1,5 tl
suolaa
1 rkl
ruokosokeria (tai hunajaa tms. makeutusta)
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
Kesäkurpitsa

Keitä vesi. Anna hernerouheen ja kauran turvota kuumassa vedessä noin 10 minuuttia. Kuullota sillä aikaa sipuli, valkosipuli ja chili ruokalusikallisessa rypsiöjyssä. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Lisää hernerouhe-seokseen kuullotettu sipuli, raastettu kesäkurpitsa sekä suola, sokeri ja 1 rkl rypsiöljyä.

Muotoile massasta pyöryköitä tai pihvejä leivinpaperin päälle uuninpellille. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pyörykät ovat saaneet väriä. Tarjoa vaikkapa tortillojen täytteenä tai salaatin ja jogurttikastikkeen kera. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt