


Kas, ruoka on jo valmista! Nopeat katkarapu-majoneesinuudelit kiilaavat lempiruokalistojen kärkeen
15 min
Kun kasvikset keittää yhtä aikaa nuudelien kanssa, värikäs kulhoruoka on vartissa valmis. Majoneesi tuo maukkaan lisän katkarapunuudeleihin. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
2 annosta
1
valkosipulinkynsi
2
munaa
4 rkl
majoneesia
2 pkt
pikanuudeleita (kana tai katkarapu)
1
porkkana
150 g
varsiparsakaalia
100 g
katkarapuja (pakaste, MSC)
2 l
vettä
1
kevätsipuli
1 tl
(mustia) seesaminsiemeniä
Katkarapu-majoneesinuudelit – ohje:
- Valmista annokset suoraan kahteen kulhoon.
- Kuori ja raasta valkosipulinkynsi hienoksi.
- Riko munat kulhoihin. Lisää valkosipuli, majoneesi ja nuudeleiden maustepussien sisältö (palmuöljyn voit halutessasi jättää lisäämättä). Sekoita.
- Kuori ja suikaloi porkkana. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa kuivat päät pois.
- Sulata katkaravut.
- Kuumenna vesi kattilassa. Lisää porkkanat ja varsiparsakaalit. Keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit ja anna hautua kannen alla vielä 3 minuuttia.
- Kaada suurin osa vedestä pois.
- Nostele kuumat nuudelit suoraan kulhoihin ja sekoita. Lisää hieman keitinvettä, jotta saat nuudeleista sopivan kosteat.
- Lisää kasvikset ja katkaravut.
- 10Viimeistele katkarapu-majoneesinuudelit hienonnetulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki!
Kokeile annokseen myös varsikukkakaalia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat