Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kas, ruoka on jo valmista! Nopeat katkarapu-majoneesinuudelit kiilaavat lempiruokalistojen kärkeen

15 min

Kun kasvikset keittää yhtä aikaa nuudelien kanssa, värikäs kulhoruoka on vartissa valmis. Majoneesi tuo maukkaan lisän katkarapunuudeleihin. Nappaa resepti!

18.4.2023
Reseptin ainekset
2 annosta
1
valkosipulinkynsi
2
munaa
4 rkl
majoneesia
2 pkt
pikanuudeleita (kana tai katkarapu)
1
porkkana
150 g
varsiparsakaalia
100 g
katkarapuja (pakaste, MSC)
2 l
vettä
1
kevätsipuli
1 tl
(mustia) seesaminsiemeniä

Katkarapu-majoneesinuudelit – ohje:

  1. Valmista annokset suoraan kahteen kulhoon.
  2. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi hienoksi.
  3. Riko munat kulhoihin. Lisää valkosipuli, majoneesi ja nuudeleiden maustepussien sisältö (palmuöljyn voit halutessasi jättää lisäämättä). Sekoita.
  4. Kuori ja suikaloi porkkana. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa kuivat päät pois.
  5. Sulata katkaravut.
  6. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää porkkanat ja varsiparsakaalit. Keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit ja anna hautua kannen alla vielä 3 minuuttia.
  7. Kaada suurin osa vedestä pois.
  8. Nostele kuumat nuudelit suoraan kulhoihin ja sekoita. Lisää hieman keitinvettä, jotta saat nuudeleista sopivan kosteat.
  9. Lisää kasvikset ja katkaravut.
  10. 10
    Viimeistele katkarapu-majoneesinuudelit hienonnetulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkki!

Kokeile annokseen myös varsikukkakaalia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt