5(3)
Kas, ruoka on jo valmista! Nopeat katkarapu-majoneesinuudelit kiilaavat lempiruokalistojen kärkeen
Maidoton
15 min
Kun kasvikset keittää yhtä aikaa nuudelien kanssa, värikäs kulhoruoka on vartissa valmis. Majoneesi tuo maukkaan lisän katkarapunuudeleihin. Nappaa resepti!
18.4.2023
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
1valkosipulinkynsi
2munaa
4 rklmajoneesia
2 pktpikanuudeleita (kana tai katkarapu)
1porkkana
150 gvarsiparsakaalia
100 gkatkarapuja (pakaste, MSC)
2 lvettä
1kevätsipuli
1 tl(mustia) seesaminsiemeniä

Katkarapu-majoneesinuudelit – ohje:

  1. Valmista annokset suoraan kahteen kulhoon.
  2. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi hienoksi.
  3. Riko munat kulhoihin. Lisää valkosipuli, majoneesi ja nuudeleiden maustepussien sisältö (palmuöljyn voit halutessasi jättää lisäämättä). Sekoita.
  4. Kuori ja suikaloi porkkana. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa kuivat päät pois.
  5. Sulata katkaravut.
  6. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää porkkanat ja varsiparsakaalit. Keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit ja anna hautua kannen alla vielä 3 minuuttia.
  7. Kaada suurin osa vedestä pois.
  8. Nostele kuumat nuudelit suoraan kulhoihin ja sekoita. Lisää hieman keitinvettä, jotta saat nuudeleista sopivan kosteat.
  9. Lisää kasvikset ja katkaravut.
  10. Viimeistele katkarapu-majoneesinuudelit hienonnetulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkki!

Kokeile annokseen myös varsikukkakaalia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.