


Helppoa ja herkullista
Kasviswrap on maukas ja nopsa lounas! Rullaa tortillan sisään itse tehtyä maissihummusta, tuoreita kasviksia ja juustoraastetta
20 min
Raikas ja silti täyttävä kasviswrap syntyy sukkelasti vain 20 minuutissa. Puolitettuna wrap on kätevä pakata ja napata mukaan evääksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
4
vehnä- tai täysjyvätortillaa
1 rku
romainensalaattia
1
avokado
2
tomaattia
50 g
cheddarjuustoa raastettuna
(maissia)
Maissihummus
1 prk
kikherneitä (380 g/230 g, käyttövalmiita)
1
valkosipulinkynsi
2 dl
pakastemaissia (sulatettuna)
1 rkl
tahinia
1 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
chilijauhetta
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Kasviswrap valmistuu näin:
- Valuta ja huuhtele kikherneet. Kuori valkosipulinkynsi.
- Mittaa kaikki maissihummuksen ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Halkaise avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado lohkoiksi ja poista kuoret. Kuutioi tomaatit ja raasta juusto. Käytä loput maissit pussista halutessasi täytteeseen.
- Levitä maissihummusta tortillalle ja täytä salaatilla, avokadolla, tomaatilla, maissilla ja juustoraasteella. Kääri kasviswrapit rullalle. Tarjoa loppu hummus erikseen.
Vinkki!
Keltainen maissihummus maistuu myös dippinä ja ruokien lisäkkeenä tai leivän päällä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat