Kotivinkki

Kasviswrap on maukas ja nopsa lounas! Rullaa tortillan sisään itse tehtyä maissihummusta, tuoreita kasviksia ja juustoraastetta

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Raikas ja silti täyttävä kasviswrap syntyy sukkelasti vain 20 minuutissa. Puolitettuna wrap on kätevä pakata ja napata mukaan evääksi. Helppoa ja herkullista!
KA
MU
0
0
Julkaistu: 12.3.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 4vehnä- tai täysjyvätortillaa
  • 1 rkuromainensalaattia
  • 1avokado
  • 2tomaattia
  • 50 gcheddarjuustoa raastettuna
  • (maissia)

Maissihummus

  • 1 prkkikherneitä (380 g/230 g, käyttövalmiita)
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 dlpakastemaissia (sulatettuna)
  • 1 rkltahinia
  • 1 rklsitruunan mehua
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ½ tlchilijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • ⅓ tl mustapippuria
Tulosta

Kasviswrap valmistuu näin:

  1. Valuta ja huuhtele kikherneet. Kuori valkosipulinkynsi.
  2. Mittaa kaikki maissihummuksen ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  3. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Halkaise avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado lohkoiksi ja poista kuoret. Kuutioi tomaatit ja raasta juusto. Käytä loput maissit pussista halutessasi täytteeseen.
  4. Levitä maissihummusta tortillalle ja täytä salaatilla, avokadolla, tomaatilla, maissilla ja juustoraasteella. Kääri kasviswrapit rullalle. Tarjoa loppu hummus erikseen.

Vinkki!

Keltainen maissihummus maistuu myös dippinä ja ruokien lisäkkeenä tai leivän päällä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää inspiraatiota ruoanlaittoon! Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin suosittu Samassa liemessä -keittokirja Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »