Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvispaistos

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kasvispaistos syntyy sipulista, tomaattimurskasta ja kananmunista. Chili tuo pirteää potkua, sokeri tasapainottaa maun. Muna-kasvispaistoksen kanssa voi tarjoilla mausteisia makkaroita. Helppoa ja herkullista!

7.10.2015
Reseptin ainekset
4-6 annosta
2
sipulia
2-3
valkosipulinkynttä
1/2
punainen chili
2 rkl
oliiviöljyä
2 prk
tomaattimurskaa (à 500g)
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 rkl
paprikajauhetta
mustapippuria
1/2 tl
kanelia
4
kanamunaa
1 dl
kivettömiä mustia kalamataoliiveja
tuoretta persiljaa
tai kevätsipulia
Lisäksi
mausteisia makkaroita

1. Kuori ja kuutioi sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili.

2. Kuumenna öljy (metallikahvaisella valurauta-) paistinpannulla. Kuullota sipuleita ja chiliä pannulla.

3. Lisää tomaattimurskat, suola, sokeri, paprikajauhe ja mustapippuria. Hauduta hiljaa poreillen ja välillä sekoittaen noin 20 minuuttia.

Kasvispaistos on sopivaa, kun tomaattimurska on tiivistynyt niin, että siitä ei irtoa juurikaan nestettä.

4. Jos teit paistoksen metallikahvaisella valurautapannulla, voit laittaa sen uuniin. Muutoin kumoa kasvispaistos uunivuokaan. Tee paistokseen

neljä syvää koloa. Riko jokaiseen koloon kananmuna. Kypsennä paistosta 200-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet kypsiksi.

5. Leikkaa oliivit karkeaksi silpuksi ja hienonna hieman persiljaa tai kevätsipulia. Ripottele ne kasvispaistoksen päälle juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi mausteisia makkaroita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt