


Kantarellituorejuusto – jo muutama sieni riittää tähän herkkulevitteeseen!
15 min
Kantarellituorejuusto onnistuu jo muutamasta iltalenkillä poimitusta sienestä. Paista kantarellit sipulin kanssa voissa, sekoita tuorejuustoon ja sipaise tuoreen leivän päälle. Niin simppeliä, niin hyvää!
Reseptin ainekset
6 annosta
Kantarellituorejuusto
1 dl
tuoreita kantarelleja
1
salottisipuli
2 rkl
voita
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
Kantarellituorejuusto tehdään näin:
- Puhdista sienet ja pilko ne hieman pienemmiksi. Hienonna sipuli.
- Paista sienet voissa pannulla. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
- Sekoita jäähtynyt sieni-sipuliseos ja tuorejuusto.
Vinkki!
Voit notkistaa tuorejuustoa tarvittaessa kermalla, rahkalla tai maidolla. Kantarellien lisäksi levitteen voi valmistaa muistakin sienistä, vaikka tateista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat