Kantarellituorejuusto – jo muutama sieni riittää tähän herkkulevitteeseen!
kasvis
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Kantarellituorejuusto onnistuu jo muutamasta iltalenkillä poimitusta sienestä. Paista kantarellit sipulin kanssa voissa, sekoita tuorejuustoon ja sipaise tuoreen leivän päälle. Niin simppeliä, niin hyvää!

Reseptin ainekset 6 annosta
Kantarellituorejuusto
1 dltuoreita kantarelleja
1salottisipuli
2 rklvoita
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
Kantarellituorejuusto tehdään näin:
- Puhdista sienet ja pilko ne hieman pienemmiksi. Hienonna sipuli.
- Paista sienet voissa pannulla. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
- Sekoita jäähtynyt sieni-sipuliseos ja tuorejuusto.
Vinkki!
Voit notkistaa tuorejuustoa tarvittaessa kermalla, rahkalla tai maidolla. Kantarellien lisäksi levitteen voi valmistaa muistakin sienistä, vaikka tateista.