5(3)
Kantarellituorejuusto – jo muutama sieni riittää tähän herkkulevitteeseen!
kasvis
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Kantarellituorejuusto onnistuu jo muutamasta iltalenkillä poimitusta sienestä. Paista kantarellit sipulin kanssa voissa, sekoita tuorejuustoon ja sipaise tuoreen leivän päälle. Niin simppeliä, niin hyvää!
Julkaistu 3.10.2018
Maku
Reseptin ainekset 6 annosta
Kantarellituorejuusto
1 dltuoreita kantarelleja
1salottisipuli
2 rklvoita
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Kantarellituorejuusto tehdään näin:

  1. Puhdista sienet ja pilko ne hieman pienemmiksi. Hienonna sipuli.
  2. Paista sienet voissa pannulla. Lisää sipuli ja kuullota. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
  3. Sekoita jäähtynyt sieni-sipuliseos ja tuorejuusto.

Vinkki!

Voit notkistaa tuorejuustoa tarvittaessa kermalla, rahkalla tai maidolla. Kantarellien lisäksi levitteen voi valmistaa muistakin sienistä, vaikka tateista.

Kommentoi »