


Väriä tortillan täydeltä
Kalapuikkotacot − täytä tortillat rapeilla kalapuikoilla ja raikkaalla punakaalisalaatilla
15 min
Kiireisen arjen tacoillallinen syntyy helposti kalapuikoista ja tulisenmakeasta punakaalisalaatista. Mehukas punakaalisalaatti maistuu myös muiden ruokien lisukkeena.
Reseptin ainekset
5 annosta
1 pkt (10 kpl/250 g)
kalapuikkoja
4 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
tacomaustetta
Punakaalisalaatti
1 ps (200 g)
punakaaliraastetta
1
limen mehu
1
punainen chili
1 tl
suolaa
2 rkl
mangochutneya
Lisäksi
1
makea sipuli
2
avokadoa
1 rku
korianteria
1
lime
1 pkt (10 kpl/208 g)
maissitortilloja
Kalapuikkotacot − ohje:
- Tee ensin kaalisalaatti. Laita raaste kulhoon, purista limen mehu ja lisää suola joukkoon. Puristele raastetta hetki käsin, jotta kaali mehustuu. Hienonna chili ja lisää se ja chutney raasteeseen.
- Paista kalapuikot pannulla öljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi. Mausta puikot tacomausteella.
- Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori, leikkaa hedelmäliha viipaleiksi. Hienonna korianteri ja lohko lime.
- Lämmitä tortillat kuumalla pannulla molemmin puolin. Täytä kaalisalaatilla, kalapuikoilla, sipulilla. avokadolla ja korianterilla. Purista limen mehua päälle.
Vinkki!
Tee kaaliraastetta isompi satsi kerralla. Se säilyy monta päivää jääkaapissa ja maku vain paranee, kun kaali mehustuu lisää. Samalla syöt kuin huomaamatta vähän enemmän kasviksia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat