Kalanugetit

0
0

Kalanugetit

Päivitä seiti paremmaksi ja paista siitä kalanugetit. Leivitetyt kalanugetit paistuvat ihanan rapeiksi ja haarukoidaan tartarkastikkeen kera.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 galaskanseitifileetä (1 paketti)
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 kplmuna
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlcurrya
  • 2 rklrypsiöljyä

Tartarkastike

  • 3 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 1/2 dlkurkkusalaattia (säilyke)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Sulata pakastekala kohmeiseksi. Leikkaa se kahdeksaksi palaksi.

Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot ja mausteet.

Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa, munassa ja lopuksi korppujauho-mausteseoksessa.

Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Valuta tasaisesti päälle öljyä.

Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja rapeiksi 15–20 minuuttia.

Sekoita jogurttiin kurkkusalaatti, sitruunamehu ja pippuri.

Tarjoa kalanugetit kastikkeen sekä perunasoseen tai bataattiranskisten kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä