Maku

Kalanugetit

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Päivitä seiti paremmaksi ja paista siitä kalanugetit. Leivitetyt kalanugetit paistuvat ihanan rapeiksi ja haarukoidaan tartarkastikkeen kera.
0
0
Julkaistu: 15.6.2017


Ainekset (4 annosta)

Kalanugetit

  • 400 galaskanseitifileetä (pakaste)
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1muna
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlcurrya
  • 2 rklrypsiöljyä

Tartarkastike

  • 3 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 1/2 dlkurkkusalaattia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Kalanugetit valmistuvat helposti näin:

  1. Sulata pakastekala kohmeiseksi. Leikkaa se kahdeksaksi palaksi.
  2. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot ja mausteet.
  3. Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa, munassa ja lopuksi korppujauho-mausteseoksessa.
  4. Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Valuta tasaisesti päälle öljyä.
  5. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja rapeiksi 15–20 minuuttia.
  6. Sekoita jogurttiin kurkkusalaatti, sitruunamehu ja pippuri.
  7. Tarjoa kalanugetit kastikkeen sekä perunasoseen tai bataattiranskisten kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »