


Kalanugetit
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Päivitä seiti paremmaksi ja paista siitä kalanugetit. Leivitetyt kalanugetit paistuvat ihanan rapeiksi ja haarukoidaan tartarkastikkeen kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kalanugetit
400 g
alaskanseitifileetä (pakaste)
1 dl
vehnäjauhoja
1
muna
1 dl
korppujauhoja
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
currya
2 rkl
rypsiöljyä
Tartarkastike
3 dl
turkkilaista jogurttia
1 1/2 dl
kurkkusalaattia
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
mustapippuria
Kalanugetit valmistuvat helposti näin:
- Sulata pakastekala kohmeiseksi. Leikkaa se kahdeksaksi palaksi.
- Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot ja mausteet.
- Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa, munassa ja lopuksi korppujauho-mausteseoksessa.
- Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Valuta tasaisesti päälle öljyä.
- Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja rapeiksi 15–20 minuuttia.
- Sekoita jogurttiin kurkkusalaatti, sitruunamehu ja pippuri.
- Tarjoa kalanugetit kastikkeen sekä perunasoseen tai bataattiranskisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat