Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kalanugetit

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Päivitä seiti paremmaksi ja paista siitä kalanugetit. Leivitetyt kalanugetit paistuvat ihanan rapeiksi ja haarukoidaan tartarkastikkeen kera.

15.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Kalanugetit
400 g
alaskanseitifileetä (pakaste)
1 dl
vehnäjauhoja
1
muna
1 dl
korppujauhoja
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
currya
2 rkl
rypsiöljyä
Tartarkastike
3 dl
turkkilaista jogurttia
1 1/2 dl
kurkkusalaattia
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
mustapippuria

Kalanugetit valmistuvat helposti näin:

  1. Sulata pakastekala kohmeiseksi. Leikkaa se kahdeksaksi palaksi.
  2. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot ja mausteet.
  3. Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa, munassa ja lopuksi korppujauho-mausteseoksessa.
  4. Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Valuta tasaisesti päälle öljyä.
  5. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja rapeiksi 15–20 minuuttia.
  6. Sekoita jogurttiin kurkkusalaatti, sitruunamehu ja pippuri.
  7. Tarjoa kalanugetit kastikkeen sekä perunasoseen tai bataattiranskisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt