


Kaakaopannukakku – marjasalaatti ja suklaa-kinuskikastike kruunaavat herkun
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Kaakaopannukakku valmistuu näppärästi viidestä raaka-aineesta. Gluteeniton ja maidoton peltipannari maistuu raikkaan marjasalaatin ja suklaisen kinuskikastikkeen kanssa jälkiruokana tai välipalana.
Reseptin ainekset
8 annosta
Kaakaopannukakku
3
munaa
4 dl
kaakao-kaurajuomaa (gluteeniton, esim. Oatly)
2 rkl
vaahterasiirappia
1 1/2 dl
tattarijauhoja (esim. Keskisen mylly)
1 tl
leivinjauhetta
Marjasalaatti
1 dl
mustikoita
2 dl
vadelmia
2 dl
mansikoita
2 rkl
tuoretta minttua
Suklaa-kinuksikastike
2 dl
kookoskermaa
1 1/2 dl
fariinisokeria (tai ruokosokeria)
50 g
tummaa suklaata
Kaakaopannukakku valmistuu helposti näin:
- Vatkaa munat kevyesti kulhossa. Lisää kaurajuoma ja vaahterasiirappi.
- Vatkaa sekaan jauhot. Anna turvota 20 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (30 cm × 20 cm).
- Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
- Valmista pannarin paistuessa kinuskikastike. Mittaa kattilaan kookoskerma ja sokeri. Keitä kastiketta noin 10 minuuttia. Nosta kattila levyltä ja sulata joukkoon suklaa. Ohje toimii myös ilman suklaan lisäystä.
- Tarjoa kaakaopannukakun kanssa mansikoista, vadelmista, mustikoista ja mintusta sekoitettua marjasalaattia sekä suklaa-kinuskikastiketta.
Tee itse kaakao-kaurajuoma maustamalla kauramaito maidottomalla kaakaojuomajauheella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat