Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaakaopannukakku – marjasalaatti ja suklaa-kinuskikastike kruunaavat herkun

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Kaakaopannukakku valmistuu näppärästi viidestä raaka-aineesta. Gluteeniton ja maidoton peltipannari maistuu raikkaan marjasalaatin ja suklaisen kinuskikastikkeen kanssa jälkiruokana tai välipalana.

3.8.2018
Reseptin ainekset
8 annosta
Kaakaopannukakku
3
munaa
4 dl
kaakao-kaurajuomaa (gluteeniton, esim. Oatly)
2 rkl
vaahterasiirappia
1 1/2 dl
tattarijauhoja (esim. Keskisen mylly)
1 tl
leivinjauhetta
Marjasalaatti
1 dl
mustikoita
2 dl
vadelmia
2 dl
mansikoita
2 rkl
tuoretta minttua
Suklaa-kinuksikastike
2 dl
kookoskermaa
1 1/2 dl
fariinisokeria (tai ruokosokeria)
50 g
tummaa suklaata

Kaakaopannukakku valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa munat kevyesti kulhossa. Lisää kaurajuoma ja vaahterasiirappi.
  2. Vatkaa sekaan jauhot. Anna turvota 20 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (30 cm × 20 cm).
  3. Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  4. Valmista pannarin paistuessa kinuskikastike. Mittaa kattilaan kookoskerma ja sokeri. Keitä kastiketta noin 10 minuuttia. Nosta kattila levyltä ja sulata joukkoon suklaa. Ohje toimii myös ilman suklaan lisäystä.
  5. Tarjoa kaakaopannukakun kanssa mansikoista, vadelmista, mustikoista ja mintusta sekoitettua marjasalaattia sekä suklaa-kinuskikastiketta.

Tee itse kaakao-kaurajuoma maustamalla kauramaito maidottomalla kaakaojuomajauheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt