Kaakaopannukakku – marjasalaatti ja suklaa-kinuskikastike kruunaavat herkun
50 min
GL
LA
MA

Kaakaopannukakku – marjasalaatti ja suklaa-kinuskikastike kruunaavat herkun
Kaakaopannukakku valmistuu näppärästi viidestä raaka-aineesta. Gluteeniton ja maidoton peltipannari maistuu raikkaan marjasalaatin ja suklaisen kinuskikastikkeen kanssa jälkiruokana tai välipalana.
Ainekset (8 annosta)
Kaakaopannukakku
- 3munaa
- 4 dlkaakao-kaurajuomaa (Oatly)
- 2 rklvaahterasiirappia
- 1 1/2 dltattarijauhoja (esim. Keskisen mylly)
- 1 tlleivinjauhetta
Marjasalaatti
- 1 dlmustikoita
- 2 dlvadelmia
- 2 dl mansikoita
- 2 rkltuoretta minttua
Suklaa-kinuksikastike
- 2 dlkookoskermaa
- 1 1/2 dlfariinisokeria (tai ruokosokeria)
- 50 gtummaa suklaata
Tee näin
50 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN40 min
Kaakaopannukakku valmistuu helposti näin:
- Vatkaa munat kevyesti kulhossa. Lisää kaurajuoma ja vaahterasiirappi.
- Vatkaa sekaan jauhot. Anna turvota 20 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (30 cm × 20 cm).
- Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
- Valmista pannarin paistuessa kinuskikastike. Mittaa kattilaan kookoskerma ja sokeri. Keitä kastiketta noin 10 minuuttia. Nosta kattila levyltä ja sulata joukkoon suklaa. Ohje toimii myös ilman suklaan lisäystä.
- Tarjoa kaakaopannukakun kanssa mansikoista, vadelmista, mustikoista ja mintusta sekoitettua marjasalaattia sekä suklaa-kinuskikastiketta.
Tee itse kaakao-kaurajuoma maustamalla kauramaito maidottomalla kaakaojuomajauheella.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0