Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juurespyttipannu

45 min
25.9.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
250 g
perunaa
250 g
porkkanaa
250 g
naurista
100 g
palsternakkaa
100 g
juuriselleriä
2 rkl
rypsiöljyä
2 dl
herneitä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
pippurisekoitusta
1 rkl
tuoretta timjamia (silputtuna)
Lisäksi
4 kpl
paistettua munaa

Kuori ja hienonna sipuli sekä juurekset pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää ainekset. Paista kypsiksi miedolla lämmöllä usein lastalla käännellen. Juuresten kypsymiseen kannattaa varata puolisen tuntia.

Lisää loppuvaiheessa herneet kuumenemaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle yrttisilppua ja tarjoa paistettujen munien kera.

Juurespyttipannun lisänä maistuu myös raikas salaatti.

•Voit lisätä juurespyttipannuun halutessasi paistettuja lohikuutioita, broilerifileesuikaleita tai kinkkukuutioita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt