Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla

35 min

Juuresmuusi saa pirteän värinsä porkkanasta ja potkua selleristä ja palsternakasta. Maukas juuresmuusi on täydellinen makupari lihalle ja kalalle.

15.4.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Juuresmuusi
200 g
porkkanaa
100 g
palsternakkaa
100 g
perunaa
100 g
selleriä
1 tl
suolaa
40 g
voita

Juuresmuusi valmistuu näin:

  1. Kuori ja paloittele juurekset.
  2. Keitä juurekset kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kaada vesi pois ja lisää voi.
  4. Soseuta hienoksi juurespyreeksi. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt