Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla
35 min
{
Aktiivinen
35 minPassiivinen
Juuresmuusi saa pirteän värinsä porkkanasta ja potkua selleristä ja palsternakasta. Maukas juuresmuusi on täydellinen makupari lihalle ja kalalle.
GL
KA
LA
MU
4.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.4.2019

Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla
Reseptin ainekset (4 annosta)
Juuresmuusi
- 200 gporkkanaa
- 100 gpalsternakkaa
- 100 gperunaa
- 100 gselleriä
- 1 tlsuolaa
- 40 gvoita
Juuresmuusi valmistuu näin:
- Kuori ja paloittele juurekset.
- Keitä juurekset kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kaada vesi pois ja lisää voi.
- Soseuta hienoksi juurespyreeksi. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.

Juuressose
Maku

Täydellisen perunamuusin ABC – katso vinkit perinteiseen muusiin sekä tuunattuihin versioihin
Kotivinkki

Paras perunamuusi – ruskistettu voi ja hapankorppumurut nostavat muusin uudelle tasolle
Kotivinkki

Perunamuusi – koko perheen kestosuosikki
Maku

Kukkakaalimuusi
Maku

Yrttimuusi
Maku

Piparjuurinen perunamuusi
Maku

Pinaatti-lehtikaaliperunamuusi
Maku