Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla
35 min
{
Aktiivinen
35 minPassiivinen
Juuresmuusi saa pirteän värinsä porkkanasta ja potkua selleristä ja palsternakasta. Maukas juuresmuusi on täydellinen makupari lihalle ja kalalle.
GL
KA
LA
MU
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.4.2019

Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla
Ainekset (4 annosta)
Juuresmuusi
- 200 gporkkanaa
- 100 gpalsternakkaa
- 100 gperunaa
- 100 gselleriä
- 1 tlsuolaa
- 40 gvoita
Juuresmuusi valmistuu näin:
- Kuori ja paloittele juurekset.
- Keitä juurekset kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kaada vesi pois ja lisää voi.
- Soseuta hienoksi juurespyreeksi. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
5