4,7(7)
Juuresmuusi – maukas lisuke, jonka maku viimeistellään voilla
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Munaton
35 min
Juuresmuusi saa pirteän värinsä porkkanasta ja potkua selleristä ja palsternakasta. Maukas juuresmuusi on täydellinen makupari lihalle ja kalalle.
15.4.2019
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Juuresmuusi
200 gporkkanaa
100 gpalsternakkaa
100 gperunaa
100 gselleriä
1 tlsuolaa
40 gvoita

Juuresmuusi valmistuu näin:

  1. Kuori ja paloittele juurekset.
  2. Keitä juurekset kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kaada vesi pois ja lisää voi.
  4. Soseuta hienoksi juurespyreeksi. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.