Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jussin ruispussit

1 h 15 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 35 min
5.7.2005
Reseptin ainekset
8 kpl
4 kpl
munaa
1 1/2 dl
puuroriisiä
150 g
tonnikalaa öljyssä
85 g
pekonia
500 g
piirakkataikinaa (pakaste) (ruis)

Keitä munat (7–8 minuuttia) ja jäähdytä kylmässä vedessä. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

Kauli ruistaikina kahdeksi levyksi ja leikkaa molemmista levyistä 4 (noin 15×15 cm) neliötä. Sekoita riisi ja tonnikala öljyineen. Levitä seosta lusikalla taikinapalalle ja nosta päälle puolikas muna.

Kokoa taikina nyytiksi ja sulje nyytti kiinni kahden tikun avulla. Solmi kahtia halkaistu pekonisuikale pussin kaulan ympärille ja pistele pussien pintaan pieniä reikiä haarukalla.

Paista nyyttejä 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Poista hammastikut ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt