


Juoksija ja kokki Sara Kuiviston banaanipannari valmistuu melkein yhtä nopeasti kuin urheilija itse rikkoo Suomen ennätyksiä!
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Saran banaanipannarissa käytetään kaurajauhoja. Kaura vapauttaa energiaa tasaisesti ja on myös hellä urheilevan vatsalle: se sulaa hyvin eikä aiheuta vatsanväänteitä. "Hiilihydraatit ovat juoksijalle tärkein energianlähde, mutta proteiiniakaan ei sovi unohtaa. Tässä välipalassa kumpiakin piisaa, hyvässä suhteessa".
Reseptin ainekset
pellillinen
2½ dl
kaurajauhoja tai 3½ dl kaurahiutaleita
4
munaa
5 dl
maitoa tai kauramaitoa
1 tl
suolaa
1 tl
kardemummaa
2
kypsää banaania
Päälle
2
banaania
Lisäksi
vaahterasiirappia tai hunajaa
marjoja tai hedelmiä
Sara Kuiviston banaanipannari – ohje:
- Jos et käytä valmista kaurajauhoa, pyöräytä kaurahiutaleet jauhoksi tehosekoittimessa.
- Lisää tehosekoittimeen kaikki muut ainekset ja soseuta tasaiseksi. Kaada seos rasvatulle tai leivinpaperilla päällystetylle uunipannulle.
- Viipaloi pannarin päälle tulevat banaanit pituussuunnassa ja asettele ne pannariseoksen pinnalle.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa lämpimänä vaahterasiirapin, hunajan, marjojen tai hedelmien kanssa.
Sara Kuivisto
30-vuotias Suomen ennätyksiä rikkonut keskimatkojen juoksija ja kokki. Asuu Porvoossa puolisonsa Ollin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat