4,2(33)
Juoksija ja kokki Sara Kuiviston banaanipannari valmistuu melkein yhtä nopeasti kuin urheilija itse rikkoo Suomen ennätyksiä!
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Saran banaanipannarissa käytetään kaurajauhoja. Kaura vapauttaa energiaa tasaisesti ja on myös hellä urheilevan vatsalle: se sulaa hyvin eikä aiheuta vatsanväänteitä. "Hiilihydraatit ovat juoksijalle tärkein energianlähde, mutta proteiiniakaan ei sovi unohtaa. Tässä välipalassa kumpiakin piisaa, hyvässä suhteessa".
Reseptin ainekset
pellillinen
2½ dl kaurajauhoja tai 3½ dl kaurahiutaleita
4 munaa
5 dlmaitoa tai kauramaitoa
1 tl suolaa
1 tlkardemummaa
2 kypsää banaania
Päälle
2banaania
Lisäksi
vaahterasiirappia tai hunajaa
marjoja tai hedelmiä

Sara Kuiviston banaanipannari – ohje:

  1. Jos et käytä valmista kaurajauhoa, pyöräytä kaurahiutaleet jauhoksi tehosekoittimessa.
  2. Lisää tehosekoittimeen kaikki muut ainekset ja soseuta tasaiseksi. Kaada seos rasvatulle tai leivinpaperilla päällystetylle uunipannulle.
  3. Viipaloi pannarin päälle tulevat banaanit pituussuunnassa ja asettele ne pannariseoksen pinnalle.
  4. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  5. Tarjoa lämpimänä vaahterasiirapin, hunajan, marjojen tai hedelmien kanssa.

Sara Kuivisto

30-vuotias Suomen ennätyksiä rikkonut keskimatkojen juoksija ja kokki. Asuu Porvoossa puolisonsa Ollin kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo