Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min

Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat ovat alkusyksyn herkkuruokaa. Nämä kesäkurpitsat täytetään jauhelihalla ja kuorrutetaan juustolla. Suosittelemme!

13.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kesäkurpitsaa
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
sipulia
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1/4 dl
tomaattipyreetä
2 rkl
soijakastiketta
2 tl
oreganoa
1/2 tl
mustapippuria
50 g
juustoa (raastettuna)
Pinnalle
50 g
juustoa (raastettuna)

Huuhtele, halkaise ja koverra kesäkurpitsat lusikalla. Nosta kesäkurpitsaveneet leivinpaperoidulle pellille. Hienonna kurpitsojen sisukset.

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Hienonna sipuli.

Paahda jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää kesäkurpitsojen sisus, porkkanat ja sipulit. Paista 5 minuuttia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

Mausta tomaattipyreellä, soijalla, oreganolla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.

Täytä kesäkurpitsaveneet jauhelihaseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista jauhelihatäytteisiä kesäkurpitsoja 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt