Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jamssimunakas

20 min
22.11.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
5 kpl
munaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
400 g
jamssia

Kuori ja viipaloi jamssi ohuiksi viipaleiksi. Uppopaista viipaleet öljyssä kullankeltaisiksi. Valuta viipaleet talouspaperin päällä ja suolaa ja pippuroi ne. Riko munien rakenne. Sekoita mukaan jamssiviipaleet. Paista munakasseosta laakeassa öljytyssä paistinpannussa hitaasti. Kun munakas kiinteytyy, käännä se lautasen tai kannen avulla, ja kypsennä toinen puoli. Leikkaa valmis munakas paloiksi ja tarjoa heti chilikastikkeen ja trooppisen salaatin kanssa.

Jamssi on tärkkelyspitoinen mukula, joka muistuttaa bataattia. Sen kuori on vaaleanpunainen ja malto vaalea. Sitä käytetään perunan tapaan keittämiseen, paistamiseen ja soseisiin. Jamssia myydään etnisissä ruokakaupoissa ja hyvin varustetuissa tavarataloissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt