


Itämaiset kalapyörykät
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Mausta kalapyörykät ihanan mausteisiksi chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla. Gluteenittomat kalapyörykät valmistuvat ilman korppujauhoja.
Reseptin ainekset
20 kpl
400 g
seitiä (pakaste) (alaskanseitifileitä)
200 g
perunaa (jauhoinen lajike)
1 kpl
munaa
1 rkl
maissijauhoja
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 kpl
chilipalko
2 kpl
kevätsipulia (tai 1 dl ruohosipulia hienonnettuna)
1/2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tee kalapyörykät näin:
Sulata kalafileet kohmeisiksi. Keitä peruna kypsäksi ja jäähdytä.
Jauha kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä hienoksi. Lisää peruna, muna, maissijauhot, suola ja pippuri.
Hienonna chili, kevät- tai ruohosipuli ja korianteri ja lisää seokseen. Pyöräytä kaikki ainekset nopeasti sekaisin.
Pyöritä seoksesta pullia leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista kalapyöryköitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kalapyörykät riisin ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat