Itämaiset kalapyörykät

40 min
0
0

Itämaiset kalapyörykät

GL
MA
0
0
Mausta kalapyörykät ihanan mausteisiksi chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla. Gluteenittomat kalapyörykät valmistuvat ilman korppujauhoja. 
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 400 gseitiä (pakaste) (alaskanseitifileitä)
  • 200 gperunaa (jauhoinen lajike)
  • 1 kplmunaa
  • 1 rklmaissijauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplchilipalko
  • 2 kplkevätsipulia (tai 1 dl ruohosipulia hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Tee kalapyörykät näin:

Sulata kalafileet kohmeisiksi. Keitä peruna kypsäksi ja jäähdytä.

Jauha kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä hienoksi. Lisää peruna, muna, maissijauhot, suola ja pippuri.

Hienonna chili, kevät- tai ruohosipuli ja korianteri ja lisää seokseen. Pyöräytä kaikki ainekset nopeasti sekaisin.

Pyöritä seoksesta pullia leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista kalapyöryköitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kalapyörykät riisin ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä