Maku

Itämaiset kalapyörykät

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Mausta kalapyörykät ihanan mausteisiksi chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla. Gluteenittomat kalapyörykät valmistuvat ilman korppujauhoja. 
GL
MA
0
0
Julkaistu: 28.2.2017


Reseptin ainekset (20 kpl)

  • 400 gseitiä (pakaste) (alaskanseitifileitä)
  • 200 gperunaa (jauhoinen lajike)
  • 1 kplmunaa
  • 1 rklmaissijauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplchilipalko
  • 2 kplkevätsipulia (tai 1 dl ruohosipulia hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tulosta

Tee kalapyörykät näin:

Sulata kalafileet kohmeisiksi. Keitä peruna kypsäksi ja jäähdytä.

Jauha kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä hienoksi. Lisää peruna, muna, maissijauhot, suola ja pippuri.

Hienonna chili, kevät- tai ruohosipuli ja korianteri ja lisää seokseen. Pyöräytä kaikki ainekset nopeasti sekaisin.

Pyöritä seoksesta pullia leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista kalapyöryköitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kalapyörykät riisin ja salaatin kanssa.

Kommentoi »