Maku

Itämaiset kalapyörykät

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Mausta kalapyörykät ihanan mausteisiksi chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla. Gluteenittomat kalapyörykät valmistuvat ilman korppujauhoja. 
GL
MA
0
0
Julkaistu: 28.2.2017


Ainekset (20 kpl)

  • 400 gseitiä (pakaste) (alaskanseitifileitä)
  • 200 gperunaa (jauhoinen lajike)
  • 1 kplmunaa
  • 1 rklmaissijauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplchilipalko
  • 2 kplkevätsipulia (tai 1 dl ruohosipulia hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tulosta
Tee kalapyörykät näin:
Sulata kalafileet kohmeisiksi. Keitä peruna kypsäksi ja jäähdytä.
Jauha kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä hienoksi. Lisää peruna, muna, maissijauhot, suola ja pippuri.
Hienonna chili, kevät- tai ruohosipuli ja korianteri ja lisää seokseen. Pyöräytä kaikki ainekset nopeasti sekaisin.
Pyöritä seoksesta pullia leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista kalapyöryköitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kalapyörykät riisin ja salaatin kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »