Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Satokauden soppa

Italialainen kasvis-papukeitto – tee tätä keittoa iso satsi, sillä sen maku paranee lämmittäessä

30 min

Italialaisen kasviskeiton juju on pieniksi pilkotuissa kasviksissa, sillä ne luovuttavat keittoliemeen reippaasti makua. Tämä keitto todellakin vain paranee seuraavaan päivään!

17.9.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
1–2
lehtisellerinvartta
2
porkkanaa
100 g
herkkusieniä
1
punasipuli
3
valkosipulinkynttä
1 l
pinaattia
2 rkl
rypsiöljyä
1 l
kasvislientä
1 tlk (400 g)
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
kuivattua yrttisekoitusta
1 tl
sokeria
1 prk (380/230g)
valkoisia kypsiä papuja
(parmesaaniraastetta)

Italialainen kasvis-papukeitto – ohje:

  1. Huuhtele ja viipaloi lehtisellerit. Kuori ja kuutioi porkkanat. Puhdista herkkusienet ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele pinaatit.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kasvikset, paitsi pinaatti, öljyyn. Paista viisi minuuttia. Lisää kasvisliemi, säilötyt kirsikkatomaatit, paprikajauhe, yrttisekoitus ja sokeri sekä pinaatit. Huuhtele pavut lävikössä ja lisää keittoon.
  3. Keitä 15 minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla. Viimeistele keittoannokset halutessasi parmesaanilla.

Vinkki!

Voit korvata tölkkitomaatit tuoreilla kirsikkatomaateilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt