


Israelilainen salaatti
10 min
Reseptin ainekset
5 annosta
5 kpl
tomaattia
1 kpl
kurkkua
1 kpl
jättisipulia
1 dl
lehtipersiljaa
3/4 dl
oliiviöljyä (neitsyt)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 dl
tuoretta minttua
Valitse kypsiä, meheviä tomaatteja. Pese kasvikset ja kuori sipuli. Leikkaa tomaatit ja kurkku tasakokoisiksi, noin puolen sentin kokoisiksi kuutioiksi. Silppua sipuli hienoksi. Kumoa kaikki kuutiot kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja oliiviöljy. Silppua joukkoon lehtipersilja. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita israelilainen salaatti hyvin. Siirrä israelilainen salaatti tarjoilukulhoon ja koristele tuoreilla mintunlehdillä. •Israelilaisessa salaatissa on tärkeää, että kaikki raaka-aineet leikataan pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat