


Inkiväärillä ja korianterilla maustetut lohipyörykät
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Gluteenittomat ja maidottomat lohipyörykät valmistuvat helposti uunissa ja maistuvat bataatti- tai perunamuusin kanssa. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lohifileetä (ruodotonta)
1 kpl
munaa
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1/2 rkl
maissitärkkelystä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Päälle
1/2 dl
seesaminsiemeniä
Poista lohifileestä nahka ja näkyvät ruodot. Leikkaa lohi kuutioiksi. Jauha kala nopeasti monitoimikoneessa hienoksi. Voit myös ostaa lohen kalatiskiltä valmiiksi jauhettuna.
Sekoita kulhossa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.
Muotoile massasta kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä. Kääntele ne kevyesti seesaminsiemenissä ja nosta leivinpaperille, uunipellille.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kypsiksi ja kauniin värisiksi, noin 20 minuuttia.
Tarjoa lohipyörykät peruna- tai bataattimuusin ja runsaan vihersalaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat