Välimerellinen illanistujaispannu

45 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen30 min
Tämä pannu on illanistujaisten varma keskipiste. Pinnalle lisätty Apetina Crumbly -juusto paahtuu uunissa ihanan rapsakaksi. Ota pala rapeaksi paahdettua pitaleipää ja dippaa se välimeren mauilla höystettyyn fetapannuun.
KA
4
0
MAINOS:
Apetina


Ainekset (4)

  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 1punasipuli
  • 1punainen paprika
  • 100 gkivettömiä kalamata-oliiveja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ rku basilikaa
  • ½ dloliiviöljyä
  • 150 g Apetina Crumbly -juustoa
  • 4 kplpitaleipää
Tulosta

Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Hienonna punasipuli ja paprika. Nosta kasvikset kulhoon ja lisää joukkoon oliivit. Lisää joukkoon suola, mustapippuri, hienonnettu basilika ja oliiviöljy.

Kaada seos voideltuun valurautapannuun tai uunivuokaan. Murustele päälle Apetina Crumbly -juustoa ja paista pannua uunin alatasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Paahda pitaleivät paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä ja jaa ne neljään osaan. Tarjoa paistetut pitaleivät illanistujaispannun kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »