Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Apetina

Välimerellinen illanistujaispannu

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Tämä pannu on illanistujaisten varma keskipiste. Pinnalle lisätty Apetina Crumbly -juusto paahtuu uunissa ihanan rapsakaksi. Ota pala rapeaksi paahdettua pitaleipää ja dippaa se välimeren mauilla höystettyyn fetapannuun.

4.9.2019
Reseptin ainekset
4
250 g
kirsikkatomaatteja
1
punasipuli
1
punainen paprika
100 g
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
½ rku
basilikaa
½ dl
oliiviöljyä
150 g
Apetina Crumbly -juustoa
4 kpl
pitaleipää

Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Hienonna punasipuli ja paprika. Nosta kasvikset kulhoon ja lisää joukkoon oliivit. Lisää joukkoon suola, mustapippuri, hienonnettu basilika ja oliiviöljy.

Kaada seos voideltuun valurautapannuun tai uunivuokaan. Murustele päälle Apetina Crumbly -juustoa ja paista pannua uunin alatasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Paahda pitaleivät paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä ja jaa ne neljään osaan. Tarjoa paistetut pitaleivät illanistujaispannun kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt