


Kesän paras perunaherkku! Hyrskypotut ruskistetulla voilla katoavat pöydästä ennätysnopeasti
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Hieman erilaiset hyrskypotut saavat täydellisen pähkinäisen maun ruskistetusta voista. Takaamme, että tämä perunaherkku jää pysyvästi suosikkilistallesi!
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
varhaisperunoita
100 g
voita
5
kevätsipulinvartta
½ rku
tilliä
Hyrskypotut valmistetaan näin:
- Keitä varhaisperunat kypsiksi.
- Valmista toisessa kattilassa ruskistettu voi. Kuumenna voita miedolla lämmöllä, kunnes sen väri alkaa muuttua ruskeaksi. Varo, ettei voi pala.
- Kaada ruskistettu voi perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulin varret ja tilli ja lisää ne perunoiden joukkoon.
- Laita kansi kattilan päälle ja ravistele niin, että perunat hieman hajoavat. Tarjoa hyrskypotut perunalisäkkeen tapaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat