Kesän paras perunaherkku! Hyrskypotut ruskistetulla voilla katoavat pöydästä ennätysnopeasti
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minHieman erilaiset hyrskypotut saavat täydellisen pähkinäisen maun ruskistetusta voista. Takaamme, että tämä perunaherkku jää pysyvästi suosikkilistallesi!
GL
MU
KA
3.7
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.6.2020

Kesän paras perunaherkku! Hyrskypotut ruskistetulla voilla katoavat pöydästä ennätysnopeasti
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 800 gvarhaisperunoita
- 100 gvoita
- 5kevätsipulinvartta
- ½ rkutilliä
Hyrskypotut valmistetaan näin:
- Keitä varhaisperunat kypsiksi.
- Valmista toisessa kattilassa ruskistettu voi. Kuumenna voita miedolla lämmöllä, kunnes sen väri alkaa muuttua ruskeaksi. Varo, ettei voi pala.
- Kaada ruskistettu voi perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulin varret ja tilli ja lisää ne perunoiden joukkoon.
- Laita kansi kattilan päälle ja ravistele niin, että perunat hieman hajoavat. Tarjoa hyrskypotut perunalisäkkeen tapaan.

Uudet potut ihastuttavat – katso 10 reseptiä, joiden pääosassa ovat herkulliset varhaisperunat

Perunasalaatti uusista perunoista – kesän parhaat maut samalla lautasella
Kotivinkki

Uusien perunoiden keittäminen – näillä ohjeilla keität kesän herkullisimmat potut!
Maku

Hasselbackan perunat
Kotivinkki

Voipotut – kahden ainesosan kastike nostaa varhaisperunat aivan uudelle tasolle
Maku

Maitoperunat – lapsuudesta tuttu resepti tuo mieleen suloiset kesämuistot
Kotivinkki

Varhaisperunasalaatti – kesän maukkain lisuke
Maku

Litistetyt perunat – tähteestä herkuksi!
Kotivinkki