Kotivinkki

Kesän paras perunaherkku! Hyrskypotut ruskistetulla voilla katoavat pöydästä ennätysnopeasti

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Hieman erilaiset hyrskypotut saavat täydellisen pähkinäisen maun ruskistetusta voista. Takaamme, että tämä perunaherkku jää pysyvästi suosikkilistallesi!
GL
MU
KA
3.8
0


Ainekset (4 annosta)

  • 800 gvarhaisperunoita
  • 100 gvoita
  • 5kevätsipulinvartta
  • ½ rkutilliä
Tulosta

Hyrskypotut valmistetaan näin:

  1. Keitä varhaisperunat kypsiksi.
  2. Valmista toisessa kattilassa ruskistettu voi. Kuumenna voita miedolla lämmöllä, kunnes sen väri alkaa muuttua ruskeaksi. Varo, ettei voi pala.
  3. Kaada ruskistettu voi perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulin varret ja tilli ja lisää ne perunoiden joukkoon.
  4. Laita kansi kattilan päälle ja ravistele niin, että perunat hieman hajoavat. Tarjoa hyrskypotut perunalisäkkeen tapaan.
MITÄ PIDIT?
3.75
Kommentoi »