Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesän paras perunaherkku! Hyrskypotut ruskistetulla voilla katoavat pöydästä ennätysnopeasti

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Hieman erilaiset hyrskypotut saavat täydellisen pähkinäisen maun ruskistetusta voista. Takaamme, että tämä perunaherkku jää pysyvästi suosikkilistallesi!

15.6.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
varhaisperunoita
100 g
voita
5
kevätsipulinvartta
½ rku
tilliä

Hyrskypotut valmistetaan näin:

  1. Keitä varhaisperunat kypsiksi.
  2. Valmista toisessa kattilassa ruskistettu voi. Kuumenna voita miedolla lämmöllä, kunnes sen väri alkaa muuttua ruskeaksi. Varo, ettei voi pala.
  3. Kaada ruskistettu voi perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulin varret ja tilli ja lisää ne perunoiden joukkoon.
  4. Laita kansi kattilan päälle ja ravistele niin, että perunat hieman hajoavat. Tarjoa hyrskypotut perunalisäkkeen tapaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt