Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hölskypotut – grilliruoan tai kalan mainio lisuke

20 min

Hölskypotut eli hyrskypotut saavat herkullisen makunsa punasipulista ja tillistä. Koko komeus kruunataan vielä ranskankermalla – ja kesän herkullisin perunalisuke on valmis!

Reseptin ainekset
4 annosta
Hölskypotut
1 kg
varhaisperunoita
3-4 kpl
uusia punasipuleja
30 g
tuoretta tilliä
120 g
ranskankermaa
50 g
voita kuutioituna
½ tl
suolaa

Hölskypotut – ohje:

  1. Pese varhaisperunat hyvin. Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi, noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna uudet punasipulit ja tuore tilli. Itse hienonnan joukkoon myös tillinvarret.
  3. Kaada perunakattilasta keitinvesi pois. Lisää kattilaan hienonnettu sipuli, tilli, suola, ranskankerma ja kuutioitu voi.
  4. Peitä kattila kannella ja ravistele kunnolla niin, että ainekset sekoittuvat ja perunat hiukan hajoavat.
  5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile hölskypotut heti esimerkiksi grilliruoan lisukkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt