Maku

Hirssipihvit

40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
KA
GL
0
0
Julkaistu: 17.9.2005


Ainekset (8 annosta)

  • 1 dlhirssiä (hiutaleina)
  • 1 dlkookosmaitoa
  • 4 kplporkkanaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 1 kplmunaa
  • 1 tlkirveliä

Paistamiseen

  • 20 gvoita
  • 1 rklrypsiöljyä
Tulosta

Mittaa kulhoon hirssihiutaleet ja kookosmaito.

Harjaa porkkanat puhtaiksi. Silppua ne tehosekoittimessa tai raasta hienoksi raasteeksi.

Sekoita porkkana hirssin joukkoon, mausta seos suolalla ja kurkumalla. Lisää muna. Saksi puolet kirvelistä taikinaan. Jätä kirvelinlehden kärjet pihvien koristeeksi.

Jaa taikina kahdeksaksi hirssipihviksi. Muotoile pihvit lettupannuun sopiviksi ja paina jokaisen pihvin pinnalle kirvelinlehti. Paista miedolla lämmöllä pannulla voissa ja öljyssä molemmin puolin.

•Valmista halutessasi hirssipihveille kastike: sulata pienessä kattilassa 50 g voita, lisää 1 dl porkkanamehua, tilkka sitruunamehua ja mausta kastike sitruunapippurilla.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »