


Hirssipihvit
40 min
Reseptin ainekset
8 annosta
1 dl
hirssiä (hiutaleina)
1 dl
kookosmaitoa
4 kpl
porkkanaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
kurkumaa
1 kpl
munaa
1 tl
kirveliä
Paistamiseen
20 g
voita
1 rkl
rypsiöljyä
Mittaa kulhoon hirssihiutaleet ja kookosmaito.
Harjaa porkkanat puhtaiksi. Silppua ne tehosekoittimessa tai raasta hienoksi raasteeksi.
Sekoita porkkana hirssin joukkoon, mausta seos suolalla ja kurkumalla. Lisää muna. Saksi puolet kirvelistä taikinaan. Jätä kirvelinlehden kärjet pihvien koristeeksi.
Jaa taikina kahdeksaksi hirssipihviksi. Muotoile pihvit lettupannuun sopiviksi ja paina jokaisen pihvin pinnalle kirvelinlehti. Paista miedolla lämmöllä pannulla voissa ja öljyssä molemmin puolin.
•Valmista halutessasi hirssipihveille kastike: sulata pienessä kattilassa 50 g voita, lisää 1 dl porkkanamehua, tilkka sitruunamehua ja mausta kastike sitruunapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat