Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hernerouhe-kasvispihvit

35 min
19.6.2012
Reseptin ainekset
8 annosta
1 dl
hernerouhetta (esim. Milletti)
1 1/4 dl
vettä (kiehuvaa)
1/2 dl
korppujauhoja (ruis)
1 dl
vettä
150 g
kyssäkaalia (raastettuna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
munaa
1 tl
inkivääritahnaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
chilijauhetta
Paistamiseen
2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Pane hernerouhe turpoamaan kiehuvaan veteen 10 minuutiksi. Turvota korppujauhot vedessä viileässä vedessä toisessa kulhossa.

Kuori ja raasta kyssäkaali. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, halutessasi kaksi.

Sekoita kulhossa hernerouhe, korppujauhot, kaaliraaste, sipulit, öljy, muna ja mausteet keskenään.

Lusikoi massaa ohukaispannulle.

Paista hernerouhe-kasvispihvit miedolla lämmöllä rasvassa molemmin puolin (muutaman minuutin ajan) kauniin ruskeiksi.

  • Hernerouhe-kyssäkaali-pihvit sopivat mainiosti kasvishampurilaisen täytteeksi.
  • Kyssäkaalin tilalle voit raastaa porkkanan tai kaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt