Maku

Hernerouhe-kasvispihvit

35 min
4.3
3

Hernerouhe-kasvispihvit

KA
3
4.3
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 dlhernerouhetta (esim. Milletti)
  • 1 1/4 dlvettä (kiehuvaa)
  • 1/2 dlkorppujauhoja (ruis)
  • 1 dlvettä
  • 150 gkyssäkaalia (raastettuna)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 kplmunaa
  • 1 tlinkivääritahnaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlchilijauhetta

Paistamiseen

  • 2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Pane hernerouhe turpoamaan kiehuvaan veteen 10 minuutiksi. Turvota korppujauhot vedessä viileässä vedessä toisessa kulhossa.

Kuori ja raasta kyssäkaali. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, halutessasi kaksi.

Sekoita kulhossa hernerouhe, korppujauhot, kaaliraaste, sipulit, öljy, muna ja mausteet keskenään.

Lusikoi massaa ohukaispannulle.

Paista hernerouhe-kasvispihvit miedolla lämmöllä rasvassa molemmin puolin (muutaman minuutin ajan) kauniin ruskeiksi.

  • Hernerouhe-kyssäkaali-pihvit sopivat mainiosti kasvishampurilaisen täytteeksi.
  • Kyssäkaalin tilalle voit raastaa porkkanan tai kaksi.
MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä