4,3(12)
Hernerouhe-kasvispihvit
Kasvis
35 min
Julkaistu 19.6.2012
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
1 dlhernerouhetta (esim. Milletti)
1 1/4 dlvettä (kiehuvaa)
1/2 dlkorppujauhoja (ruis)
1 dlvettä
150 gkyssäkaalia (raastettuna)
1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rklrypsiöljyä
1 kplmunaa
1 tlinkivääritahnaa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlchilijauhetta
Paistamiseen
2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Pane hernerouhe turpoamaan kiehuvaan veteen 10 minuutiksi. Turvota korppujauhot vedessä viileässä vedessä toisessa kulhossa.

Kuori ja raasta kyssäkaali. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, halutessasi kaksi.

Sekoita kulhossa hernerouhe, korppujauhot, kaaliraaste, sipulit, öljy, muna ja mausteet keskenään.

Lusikoi massaa ohukaispannulle.

Paista hernerouhe-kasvispihvit miedolla lämmöllä rasvassa molemmin puolin (muutaman minuutin ajan) kauniin ruskeiksi.

  • Hernerouhe-kyssäkaali-pihvit sopivat mainiosti kasvishampurilaisen täytteeksi.
  • Kyssäkaalin tilalle voit raastaa porkkanan tai kaksi.
3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.