Reseptin ainekset
8 annosta
1 dl
hernerouhetta (esim. Milletti)
1 1/4 dl
vettä (kiehuvaa)
1/2 dl
korppujauhoja (ruis)
1 dl
vettä
150 g
kyssäkaalia (raastettuna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
munaa
1 tl
inkivääritahnaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
chilijauhetta
Paistamiseen
2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Pane hernerouhe turpoamaan kiehuvaan veteen 10 minuutiksi. Turvota korppujauhot vedessä viileässä vedessä toisessa kulhossa.
Kuori ja raasta kyssäkaali. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, halutessasi kaksi.
Sekoita kulhossa hernerouhe, korppujauhot, kaaliraaste, sipulit, öljy, muna ja mausteet keskenään.
Lusikoi massaa ohukaispannulle.
Paista hernerouhe-kasvispihvit miedolla lämmöllä rasvassa molemmin puolin (muutaman minuutin ajan) kauniin ruskeiksi.
- Hernerouhe-kyssäkaali-pihvit sopivat mainiosti kasvishampurilaisen täytteeksi.
- Kyssäkaalin tilalle voit raastaa porkkanan tai kaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat