Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herne-kurkkupikkelssi – raikas ja rapsakka lisuke, joka on täynnä makua

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Herne-kurkkupikkelssi tarjoaa makua ja väriä jokaiselle aterialle. Pikkelöidyt avo­maankurkut ja sokeriherneenpalot maustuvat nopeasti tarjoilukuntoon!

21.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Herne-kurkkupikkelssi
15
sokeriherneenpalkoa
¼ rku
tilliä
4
avomaankurkkua
Liemi
1 dl
sokeria
½ dl
valkoviinietikkaa
1 dl
vettä
½ tl
suolaa
Lisäksi
puhdas lasipurkki

Herne-kurkkupikkelssi valmistuu näin:

  1. Leikkaa sokeriherneenpalot viipaleiksi ja hienonna tilli. Kuori avomaankurkut halutessasi ja viipaloi ne. Lisää kaikki ainekset puhtaaseen lasipurkkiin.
  2. Kiehauta kattilassa sokeri, valkoviinietikka, vesi ja suola. Kaada kuuma liemi lasipurkkiin vihannesten päälle. Anna maustua vähintään tunti ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt