


Herne-kurkkupikkelssi – raikas ja rapsakka lisuke, joka on täynnä makua
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Herne-kurkkupikkelssi tarjoaa makua ja väriä jokaiselle aterialle. Pikkelöidyt avomaankurkut ja sokeriherneenpalot maustuvat nopeasti tarjoilukuntoon!
Reseptin ainekset
4 annosta
Herne-kurkkupikkelssi
15
sokeriherneenpalkoa
¼ rku
tilliä
4
avomaankurkkua
Liemi
1 dl
sokeria
½ dl
valkoviinietikkaa
1 dl
vettä
½ tl
suolaa
Lisäksi
puhdas lasipurkki
Herne-kurkkupikkelssi valmistuu näin:
- Leikkaa sokeriherneenpalot viipaleiksi ja hienonna tilli. Kuori avomaankurkut halutessasi ja viipaloi ne. Lisää kaikki ainekset puhtaaseen lasipurkkiin.
- Kiehauta kattilassa sokeri, valkoviinietikka, vesi ja suola. Kaada kuuma liemi lasipurkkiin vihannesten päälle. Anna maustua vähintään tunti ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat