Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hernariletut – hernekeiton makuiset letut herkullisella pekonitäytteellä

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Hernariletut yhdistävät perinteisen hernekeiton maun ja letun ulkomuodon. Dijoninsinapilla maustettu herne-pekonitäyte viimeistelee herkullisen kokonaisuuden.

1.3.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Hernariletut
1 prk (435 g)
hernekeittoa (esim. Jalostaja)
2 dl
vettä
5
munaa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
voita
Täyte
1
sipuli
100 g
pekonikuutoita
200 g
pakasteherneitä
1-2 rkl
dijoninsinappia
¼ rku
lehtipersiljaa

Hernariletut valmistuvat helposti näin:

  1. Sekoita hernekeitto ja vesi. Lisää joukkoon munat ja vehnäjauhot. Mausta suolalla. Anna taikinan tekeytyä puoli tuntia.
  2. Paista taikina letuiksi ja nosta lautaselle odottamaan täyttämistä.
  3. Hienonna sipuli. Paista pekonikuutiot paistinpannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli on kuullottunut. Lisää herneet ja mausta täyte sinapilla. Lisää lopuksi hienonnettu lehtipersilja.
  4. Lusikoi täytettä lettujen päälle ja nosta ne tarjolle.

Lado täytetyt letut voideltuun uunivuokaan ja lämmitä niitä 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt