Maku

Helppo tomaattinen makaroni-makkarapata

30 min
LA
MA
MU
3.83
0


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (4 annosta)

  • 7 1/2 dlvettä
  • 500 gpaseerattua tomaattia
  • 1 1/2 kpllihaliemikuutiota
  • 200 gmakaronia
  • 200 gkeittojuuressekoitusta (pakaste)
  • 250 gnakkeja
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 rkloreganoa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Mittaa kattilaan vesi ja paseerattu tomaatti. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot sekä makaronit. Keitä lähes kypsiksi.

Lisää keittojuurekset ja pilkotut nakit. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, oreganolla ja mustapippurilla. Kuumenna ja anna makkarapadan kiehua muutama minuutti.

Tarkista tomaattisen makaroni-makkarapadan maku ja lisää tarvittaessa vähän suolaa.

MITÄ PIDIT?
3.83