Maku

Helppo minestronekeitto

15 min
LA
MA
MU
4.45
0


 

Tulosta
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gperuna- ja keittokasviksia (pakaste)
  • 10 dlkasvislientä
  • 2 dlspagettia (tummaa minispagettia)
  • 350 gsaunapalvikinkkua
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 2 tloreganoa
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Sekoita jäiset keittovihannekset kiehuvaan kasvisliemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää spagetti. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 6–9 minuuttia, kunnes spagetti on lähes kypsää. (Tarkista käyttämäsi spagetin keittoaika pakkauksesta.)

Suikaloi kinkku ja lisää keittoon. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla, sokerilla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi persiljaa. Tarkista maku.

Tarjoa minestronekeitto tuoreen leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.45