Maku

Helppo minestronekeitto

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
LA
MA
MU
3.7
0
Julkaistu: 1.2.2012


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gperuna- ja keittokasviksia (pakaste)
  • 10 dlkasvislientä
  • 2 dlspagettia (tummaa minispagettia)
  • 350 gsaunapalvikinkkua
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 2 tloreganoa
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Sekoita jäiset keittovihannekset kiehuvaan kasvisliemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää spagetti. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 6–9 minuuttia, kunnes spagetti on lähes kypsää. (Tarkista käyttämäsi spagetin keittoaika pakkauksesta.)

Suikaloi kinkku ja lisää keittoon. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla, sokerilla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi persiljaa. Tarkista maku.

Tarjoa minestronekeitto tuoreen leivän kanssa.

Kommentoi »