Loihdi helpot pikkusuolaiset joulunajan juhliin

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Nämä pikkusuolaiset maistuvat glögin kanssa pikkujouluissa tai vaikkapa itsenäisyyspäivän juhlissa. Lisäksi herkkupalat syntyvät helposti ja nopeasti.
5
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Euro-East
Julkaistu: 24.11.2020

Ainekset (4 annosta)

Vegan Caviar -tahna ruisnapeilla

  • 1 prkEuro-East Vegan Cavi’ar merileväherkku
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 150 gcrème fraîchea
  • 1 salottisipuli
  • 25 kplruisnappeja
  • tuoretta ruohosipulia

Savustettu kilohailitahna saaristolaisleivällä

  • 160 gOld Riga savustettua kilohailia öljyssä
  • 1pieni punasipuli hienonnettuna
  • 2keitettyä kananmunaa
  • 150 gcrème fraîchea
  • n. 1 dlsilputtua tilliä
  • 1/4sitruunan mehu
  • ¾ tl suola
  • ½ mustapippuria
  • saaristolaisleipää
Tulosta

Vegan Cavi'ar -tahna

  1. Valmista täyte. Sekoita keskenään Vegan Cavi’ar, tuorejuusto, crème fraîche ja hienonnettu salottisipuli. Jätä Vegan Cavi’aria hieman koristeeksi.
  2. Jos haluat tähtimäiset pursotukset, laita täyte pursotinpussiin ja käytä päänä esimerkiksi tähtityllaa. Pursota täytettä nokare jokaiselle ruisnapille. Voit myös lusikoida täytteen ruisnappien päälle. Koristele mustalla Vegan cavi’arilla ja ruohosipulisilpulla.
Vinkki! Saat reseptistä täysin vegaanisen, kun käytät esimerkiksi kaurafraîchea ja vegaanista tuorejuustoa.

Savustettu kilohailitahna

  1. Keitä kanamunat koviksi. Valuta kilohailit. Hienonna kilohaili ja kananmunat haarukalla. Hienonna punasipuli veitsellä ja sekoita kaikki aineet keskenään, mausta ja tarkista maku. Annostele saaristolaisleipien päälle ja koristele tillillä.
  2. Tarjoile pikkusuolaiset glögin tai kuohuviinin kera.

Vinkki!

Vegan Cavi’ar on luonnollisista aineista tehty vegaaninen ja gluteeniton merileväkaviaari, joka sopii myös kala-allergisille. Tuote säilyy huoneenlämmössä, joten löydät sen joko kalasäilykkeistä tai kylmähyllystä muiden mätien joukosta.
Savustetut kilohailit ovat maukkaita ja pehmeitä, eikä ruotoja tarvitse pelätä. Kilohailista valmistat helpot piirakat, lämpimät voileivät ja ruokaisat salaatit.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »