Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Haudutettu porsaan sisäfilee

15 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 h 0 min
13.10.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
tuoretta rosmariinia
Suolamarinadi
10 dl
vettä
40 g
merisuolaa
1 rkl
sokeria
Pinnalle
15 g
herkkusieniä (kuivattuna)
Paistoon
1 rkl
voita
10 dl
rypsiöljyä

Puhdista filee kalvoista. Taputtele fileen pintaan silputtua valkosipulia ja rosmariinia. Aseta filee esimerkiksi 2 litran leipävuokaan. Kuumenna 2 desilitraa vettä. Lisää veteen suola ja sokeri. Sekoita, kunnes ne ovat liuenneet. Lisää 8 desilitraa kylmää vettä. Kaada suolamarinadi vuokaan fileen päälle. Anna fileen maustua kylmässä 6 tuntia. Nosta filee marinadista ja kuivaa se huolellisesti. Kierittele filee sienijauheessa ja ruskista sen jälkeen paistinpannussa kauttaaltaan. Nosta filee vuokaan. Kuumenna ankanrasva tai öljy kattilassa noin 70–80 asteeseen. Kaada rasva fileen päälle. Nosta filee 65-asteiseen uuniin 9 tunniksi. Poista filee rasvasta, jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Tarjoa fileetä yhdessä bataattiperunamuusin ja haudutetun punakaalin kera. •Ankan- tai hanhenrasvaa voi kysellä hallien herkkukaupoista tai hyvin varustetuista tavarataloista. Voit korvata rasvan miedonmakuisella rypsiöljyllä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt