
Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita liha, sipulit ja mausteet keskenään tasaiseksi massaksi. (Kun liha on vastajauhettua, se ei tarvitse kananmunaa sitomaan. Muuten massaan voi lisätä yhden pienen kananmunan.) Muotoile jauhelihamassasta 4 noin sentin paksuista pihviä.
Huuhdo, kuivaa ja suikaloi salaatti. Leikkaa tomaatit, maustekurkku ja kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
Valmista täytteet joko grillissä tai pannulla.
Grillissä:
Levitä pekonit grilliparilalle. Paista ne rapeiksi ja siirrä parilalla sivummalle.
Lisää punasipulit kuullottumaan pekonin rasvaan parilan laidalle.
Paista pihvit kuumalla parilalla molemmin puolin. Nosta pihvit sitten ritilälle suoralle lämmölle ja grillaa niihin kauniit raidat. Levitä päälle cheddarjuustot.
Sammuta grillin vastukset ja kuumenna sämpylät jälkilämmöllä.
Pannulla:
Levitä pekonit kylmälle pannulle. Kuumenna, kunnes rasva sulaa. Paista pekonit rapeiksi molemmin puolin ja nosta talouspaperille.
Kuullota punasipulit pekonin rasvassa. Kumoa lautaselle.
Paista pihvit kypsiksi kuumalla pannulla öljyssä. Levitä päälle cheddarjuustoviipaleet. Pidä pihvit lämpiminä ja anna juuston hieman sulaa.
Kuumenna sämpylät paahtamalla ne toisella pannulla leikkauspinta alaspäin.
Täytä hampurilaiset. Levitä sämpyläpohjalle majoneesia. Lisää salaattia, maustekurkkuja, pihvit juustoineen, pekonia, tomaattiviipaleita ja punasipulia. Viimeistele majoneesilla ja ketsupilla. Nosta sämpylänpuolikas kanneksi. Tarjoa hampurilaiset heti.
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.
