Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Halloumitabbouleh on ruokaisampi versio perinteisestä libanonilaisesta salaatista – kokonaisuuden viimeistelevät paahdetut mantelilastut ja harissakastike

30 min

Halloumitabbouleh on oiva osa meze-tarjotinta tai voit nauttia sen myös sellaisenaan. Tabbouleh on perinteinen libanonilainen ruoka, joka saa makunsa raikkaista yrteistä sekä harissalla maustetusta kastikkeesta.

12.5.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
bulguria
300 g
parsakaalia
4
kevätsipulia
1 rku
lehtipersiljaa
½ rku
minttua
Kastike
1
sitruunan kuori ja mehu
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
harissaa
1 rkl
hunajaa
Lisäksi
1 dl
mantelilastuja paahdettuna
250 g
halloumia
Paistamiseen
oliiviöljyä

Halloumitabbouleh valmistetaan näin:

  1. Keitä bulgur suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna parsakaali monitoimikoneessa pieneksi muruksi.
  3. Lisää murut bulgurin joukkoon, kun keittoaikaa on jäljellä 2 minuuttia. Siirrä seos kattilasta laakeaan kulhoon jäähtymään.
  4. Sekoita kastike ja lisää se salaattiin.
  5. Hienonna kevätsipulit ja yrtit salaattiin.
  6. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Leikkaa halloumi kuutioiksi ja paista kuutiot öljyssä kauniin ruskeiksi. Viimeistele salaatti halloumilla ja mantelilastuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt