Kotivinkki

Gnocchit ja vartissa valmis tomaattikastike

15 min
KA
0
0

Nappaa gnocchit ruokalistalle. Ne eivät tarvitse seurakseen muuta kuin hyvän tomaattikastikkeen.
Tulosta
Teksti Raisa Laine
Kuvat Laura Riihelä

Ainekset (3–4 annosta)

  • 500 gperunagnoccheja (esim. De Cecco)
  • 6isoa, kypsää tomaattia
  • 2salottisipulia
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rklkapriksia
  • 1 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsokeria
  • 1ruukku basilikaa

Tarjoiluun

  • parmesaania lastuina tai raasteena

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Kuori tomaatit kastamalla ne hetkeksi kiehuvaan veteen.

2. Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet, kuutioi kuoritut tomaatit. Paista sipuleita ja tomaattikuutioita öljyssä paistinpannulla pari minuuttia. Lisää pannulle kaprikset, valkoviini ja mausteet. Anna porista hiljalleen noin 5 minuuttia.

3. Keitä tällä välin gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Hienonna basilika ja lisää tomaattikastikkeeseen. Yhdistä tomaattikastike ja gnocchit ja vuole pinnalle juustolastuja.

Suosittelemme myös näitä

Broileri-avokadopasta kymmenessä minuutissa

Pasta carbonara

Penne puttanesca

Lehtikaali-chorizopasta  

MITÄ PIDIT?
0