Kotivinkki

Vartissa valmis tomaattikastike ja perunagnocchit

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Nappaa perunagnocchit ruokalistalle. Ne eivät tarvitse seurakseen muuta kuin hyvän tomaattikastikkeen. Kokeile helppoa reseptiä!
KA
5
0
Julkaistu: 3.2.2017


Ainekset (3–4 annosta)

  • 500 gperunagnoccheja (esim. De Cecco)
  • 6isoa, kypsää tomaattia
  • 2salottisipulia
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rklkapriksia
  • 1 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsokeria
  • 1ruukku basilikaa

Tarjoiluun

  • parmesaania lastuina tai raasteena
Tulosta

Vartissa valmis tomaattikastike ja gnocchit tehdään näin:

Tee tomaatteihin ristiviilto ja upota muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois, anna jäähtyä hetki ja vedä kuoret pois.

Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet, kuutioi kuoritut tomaatit. Paista sipuleita ja tomaattikuutioita öljyssä paistinpannulla pari minuuttia. Lisää pannulle kaprikset, valkoviini ja mausteet. Anna porista hiljalleen noin 5 minuuttia.

Keitä tällä välin gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna basilika ja lisää tomaattikastikkeeseen. Yhdistä tomaattikastike ja gnocchit ja vuole pinnalle juustolastuja.  

Kommentoi »