


Vartissa valmis tomaattikastike ja perunagnocchit
15 min
Nappaa perunagnocchit ruokalistalle. Ne eivät tarvitse seurakseen muuta kuin hyvän tomaattikastikkeen. Kokeile helppoa reseptiä!
Reseptin ainekset
3–4 annosta
500 g
perunagnoccheja (esim. De Cecco)
6
isoa, kypsää tomaattia
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
kapriksia
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
sokeria
1
ruukku basilikaa
Tarjoiluun
parmesaania lastuina tai raasteena
Vartissa valmis tomaattikastike ja gnocchit tehdään näin:
Tee tomaatteihin ristiviilto ja upota muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois, anna jäähtyä hetki ja vedä kuoret pois.
Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet, kuutioi kuoritut tomaatit. Paista sipuleita ja tomaattikuutioita öljyssä paistinpannulla pari minuuttia. Lisää pannulle kaprikset, valkoviini ja mausteet. Anna porista hiljalleen noin 5 minuuttia.
Keitä tällä välin gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.
Hienonna basilika ja lisää tomaattikastikkeeseen. Yhdistä tomaattikastike ja gnocchit ja vuole pinnalle juustolastuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat