Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vartissa valmis tomaattikastike ja perunagnocchit

15 min

Nappaa perunagnocchit ruokalistalle. Ne eivät tarvitse seurakseen muuta kuin hyvän tomaattikastikkeen. Kokeile helppoa reseptiä!

3.2.2017
Reseptin ainekset
3–4 annosta
500 g
perunagnoccheja (esim. De Cecco)
6
isoa, kypsää tomaattia
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
kapriksia
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
sokeria
1
ruukku basilikaa
Tarjoiluun
parmesaania lastuina tai raasteena

Vartissa valmis tomaattikastike ja gnocchit tehdään näin:

Tee tomaatteihin ristiviilto ja upota muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois, anna jäähtyä hetki ja vedä kuoret pois.

Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet, kuutioi kuoritut tomaatit. Paista sipuleita ja tomaattikuutioita öljyssä paistinpannulla pari minuuttia. Lisää pannulle kaprikset, valkoviini ja mausteet. Anna porista hiljalleen noin 5 minuuttia.

Keitä tällä välin gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna basilika ja lisää tomaattikastikkeeseen. Yhdistä tomaattikastike ja gnocchit ja vuole pinnalle juustolastuja.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt