3,7(3)
Vartissa valmis tomaattikastike ja perunagnocchit
Kasvis
15 min
Nappaa perunagnocchit ruokalistalle. Ne eivät tarvitse seurakseen muuta kuin hyvän tomaattikastikkeen. Kokeile helppoa reseptiä!
Julkaistu 3.2.2017
Kotivinkki
Reseptin ainekset
3–4 annosta
500 gperunagnoccheja (esim. De Cecco)
6isoa, kypsää tomaattia
2salottisipulia
2valkosipulinkynttä
2 rkloliiviöljyä
2 rklkapriksia
1 dlkuivaa valkoviiniä
1 tlsuolaa
½ tlmustapippuria
½ tlsokeria
1ruukku basilikaa
Tarjoiluun
parmesaania lastuina tai raasteena

Vartissa valmis tomaattikastike ja gnocchit tehdään näin:

Tee tomaatteihin ristiviilto ja upota muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois, anna jäähtyä hetki ja vedä kuoret pois.

Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet, kuutioi kuoritut tomaatit. Paista sipuleita ja tomaattikuutioita öljyssä paistinpannulla pari minuuttia. Lisää pannulle kaprikset, valkoviini ja mausteet. Anna porista hiljalleen noin 5 minuuttia.

Keitä tällä välin gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna basilika ja lisää tomaattikastikkeeseen. Yhdistä tomaattikastike ja gnocchit ja vuole pinnalle juustolastuja.  

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.