Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gin-silli viettelee raikkaiden makujen ystävät – tutustu juhannuspöydän hopeiseen herkkuun ja kokeile gin-sillin valmistamista itse

10 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 h 0 min

Gin-sillin tekeminen on helppoa kuin heinänteko! Paloittele sillifileet, sekoita liemi ja purkita sipulisilpun ja limeviipaleiden kanssa. Gin-silli on valmis tarjottavaksi, kun se on saanut maustua jääkaapissa yön yli.

14.6.2019
Reseptin ainekset
8 annosta
4
kevyesti suolattua sillifileetä
Liemi
1 ½ dl
vettä
½ dl
etikkaa
½ dl
giniä
1 dl
sokeria
2 tl
katajanmarjoja
1 tl
fenkolia
1 tl
kokonaisia maustepippureita
Lisäksi
1
pieni punasipuli
1
lime viipaleina

Gin-silli – ohje:

  1. Huuhtele sillifileet nopeasti kylmän veden alla ja paloittele ne haarukkapaloiksi.
  2. Sekoita nesteet kulhossa ja lisää joukkoon sokeri sekä mausteet. Sekoita, kunnes sokeri on sulanut.
  3. Lado lasipurkkiin (noin 0,5 l) kerroksittain sillipaloja, punasipulikuutioita ja limeviipaleita. Kaada liemi päälle.
  4. Sulje purkki ja anna gin-sillin tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt